Tehnički kutak > Tuning skutera
Rezervar
Bruno1990:
--- Citat: Dirk23 - 15 Prosinac, 2008, 21:13:34 ---Ne kuzim svrhu, jedino ako nisi neki hard tuner
--- Kraj citata ---
..ma nisam.. :icon_biggrin: al zatvaram cijeli zadnji kraj (spajam plastike) na motoru..pa sam to mislio prebacit pod sic..
..jer meni je cep rezervara isto kao i na aeroxu..pa sam to mislio pod sic.. :toothy11:
robert:
da ali ovome su crjeva za benzin gore, treba li to neku pumpu ili sličnoga?
--- Citat: Bruno1990 - 15 Prosinac, 2008, 21:14:09 ---..ma znam.. htio sam vidit jel ima ko da je vec kupio to tako..pa me zanimalo..
A kako ubacit mjerac benzina unutra da mi pokazuje koliko je benge unutra.. :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
otvoriš sic i pogledaš!
Bruno1990:
--- Citat: robert - 15 Prosinac, 2008, 21:16:01 ---da ali ovome su crjeva za benzin gore, treba li to neku pumpu ili sličnoga?
--- Citat: Bruno1990 - 15 Prosinac, 2008, 21:14:09 ---..ma znam.. htio sam vidit jel ima ko da je vec kupio to tako..pa me zanimalo..
A kako ubacit mjerac benzina unutra da mi pokazuje koliko je benge unutra.. :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
otvoriš sic i pogledaš!
--- Kraj citata ---
to ce biti tesko.. :nono:
tesko ce biti stavit mjerac u karnister a da mi pokazuje tocno goriva :icon_scratch:
charnel:
--- Citat: 2TDottore - 15 Prosinac, 2008, 21:11:28 ---fakat fora je.to si sam napravis od kanistra od 3 litre jer 5litara ne stane pod sic.
--- Kraj citata ---
stane na nrg original rezervar od 5 litara ispod sica
imam ja
robert:
--- Citat: Bruno1990 - 15 Prosinac, 2008, 21:17:40 ---
--- Citat: robert - 15 Prosinac, 2008, 21:16:01 ---da ali ovome su crjeva za benzin gore, treba li to neku pumpu ili sličnoga?
--- Kraj citata ---
otvoriš sic i pogledaš!
--- Kraj citata ---
to ce biti tesko.. :nono:
..moj rezervar uopce nije pravilnog oblika..zato ce tesko biti stavit mjerac u karnister
--- Kraj citata ---
pa ako zatvaraš cjeli zadnji kraj onda stavi orginalni rezervar pod sic! imaš onda plovak i sve ostalo na njemu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju