Tehnički kutak > Tuning skutera
Rezervar
Dirk23:
ma stavi transparentni i rijesio si se posla, stas sada komplicirat
Bruno1990:
--- Citat: robert - 15 Prosinac, 2008, 21:21:18 ---
--- Citat: Bruno1990 - 15 Prosinac, 2008, 21:17:40 ---
--- Citat: robert - 15 Prosinac, 2008, 21:16:01 ---da ali ovome su crjeva za benzin gore, treba li to neku pumpu ili sličnoga?
--- Citat: Bruno1990 - 15 Prosinac, 2008, 21:14:09 ---..ma znam.. htio sam vidit jel ima ko da je vec kupio to tako..pa me zanimalo..
A kako ubacit mjerac benzina unutra da mi pokazuje koliko je benge unutra.. :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
otvoriš sic i pogledaš!
--- Kraj citata ---
to ce biti tesko.. :nono:
..moj rezervar uopce nije pravilnog oblika..zato ce tesko biti stavit mjerac u karnister
--- Kraj citata ---
pa ako zatvaraš cjeli zadnji kraj onda stavi orginalni rezervar pod sic! imaš onda plovak i sve ostalo na njemu
--- Kraj citata ---
eh..da stane rezervar nebi to ni pitao..zato je problem u orginalnom rezervaru..jer on ne stane pod sic.. :drunken_smilie:
..iskemijat cu sa karnisterom nesto :icon_thumright:
2TDottore:
kanistar je proziran i u svakom trenutku vidis kolko goriva imas unutra tak da ti netreba mjerac u njemu.A i original rezervar se da odrezat i prilagodit sicu. :icon_thumright:
Bruno1990:
--- Citat: 2TDottore - 15 Prosinac, 2008, 21:36:15 ---kanistar je proziran i u svakom trenutku vidis kolko goriva imas unutra tak da ti netreba mjerac u njemu.A i original rezervar se da odrezat i prilagodit sicu. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
..ma znam..lako se pogleda..pod sic.. (uzet cu onaj digitalni sad sta pokazuje kolicinu benzina) zato cu i morat stavit mjerac.. :jerk:
a orginal rezervar treba rezat pa ljepit i spajat ponovno..sad dal je sigurno neznam.. :icon_scratch:
2TDottore:
naravno da je sigurno varenje plastike a ovo sa digitalnim mjeracem je po meni bacanje novaca jer kaj ti je tesko dignut sic i pogledat kolko benzina imas.To da je crni kanistar onda da al posto je proziran ne vidim razloga za kupnju mjeraca.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju