Ostalo > Foto, video, music...

Slike vaših kućnih ljubimaca

<< < (7/35) > >>

PROOF:

--- Citat: dhorvat2 - 16 Prosinac, 2008, 09:03:16 ---
--- Citat: sven_sp180 - 15 Prosinac, 2008, 20:58:41 ---nije bas nesto presretan na drugoj slici sta si ga sliko...nekako mi se ovi zubi malo previse isticu...ali ima umiljatu facu :laughing9:

--- Kraj citata ---

To svi misle! Al nebi vjeroval to se on smije tak sa zubima!  :toothy3:

Jako je pametan, sluša me ono za capu i za drugu capu i skoči, sedi... To sam ga neš sitno učil dok je još mali bil. I nikad nikoga nije grznul! Nikad nije bio na lancu i nikad nejde od doma bez mene ili starog uz sebe.

Kolje sve kaj dođe na dvorište a nije čovjek ili kussa  :toothy11:

Štakora nema više kod nas isto ko ni mačaka  :uff:

Dosad je još zatamanil krtove, fazane, jednog njemačkog ovčara, nekakve kokoši kaj su od susede doletele u "njegov" dio dvorišta, golube i VRAPCE. Nebi vjeroval, piju mu vodu po ljeti dok je vruće a on se prikrade i u letu ga zgrabi kad hoće pobjeć  :toothy12:

A najjači mi je po ljeti. Možeš ga lupat, vuć po pločniku, dražit ga... nebu se pomaknul ni da mu frišku šniclu staviš pod nos  :toothy3: I naravno spava pred ulaznim vratima u kuću i ko god dođe prvo se prestraši a onda shvati da ga ovaj ne doživaljava pa ga samo prekorače  :rofll:

--- Kraj citata ---
tako je i moj bil....jbt jos bi lopovu pomogel nekaj odnjeti van iz kuce.... :frajer:

dhorvat:

--- Citat: PROOF - 16 Prosinac, 2008, 13:48:20 ---tako je i moj bil....jbt jos bi lopovu pomogel nekaj odnjeti van iz kuce.... :frajer:

--- Kraj citata ---

E to neznam. Jer navečer se niko ne usudi doć. Frend jednom došo od vočnjaka i ovaj se zaletel na njega jer je mislil da je neko drugi. I da nije skočil frend prek ograde ko zna kaj bi bilo. Veli da se z#sro ko nikad jer po danu kad dođe ne doživljava ga previše  :icon_tongue:

igor.sb:

--- Citat: [SB]Replica 180 - 15 Prosinac, 2008, 22:31:08 ---evo moj.....  u gradu uvijek na lancu i s brnjicom.... :toothy9: :toothy9: :toothy9:

--- Kraj citata ---

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr jede malu djecu av av av

bas si lik  :djirdjir:

tjeras me da stavis sliku svoje kuje kako lezi u wcu pokraj kade  :drunken_smilie: :drunken_smilie:

[SB]Replica 180:

--- Citat: igor.sb - 16 Prosinac, 2008, 15:51:14 ---
--- Citat: [SB]Replica 180 - 15 Prosinac, 2008, 22:31:08 ---evo moj.....  u gradu uvijek na lancu i s brnjicom.... :toothy9: :toothy9: :toothy9:

--- Kraj citata ---

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr jede malu djecu av av av

bas si lik  :djirdjir:

tjeras me da stavis sliku svoje kuje kako lezi u wcu pokraj kade  :drunken_smilie: :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

:toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:

PROOF:

--- Citat: dhorvat2 - 16 Prosinac, 2008, 14:05:50 ---
--- Citat: PROOF - 16 Prosinac, 2008, 13:48:20 ---tako je i moj bil....jbt jos bi lopovu pomogel nekaj odnjeti van iz kuce.... :frajer:

--- Kraj citata ---

E to neznam. Jer navečer se niko ne usudi doć. Frend jednom došo od vočnjaka i ovaj se zaletel na njega jer je mislil da je neko drugi. I da nije skočil frend prek ograde ko zna kaj bi bilo. Veli da se z#sro ko nikad jer po danu kad dođe ne doživljava ga previše  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---
kod mojeg isto nije nika imal muda doc osim prijetelja koji znaju da nikad nije nikom nis napravil ili nekaj....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju