Ostalo > Foto, video, music...
Slike vaših kućnih ljubimaca
..::IVKULJA::..:
evo i moj
dhorvat:
--- Citat: sven_sp180 - 15 Prosinac, 2008, 20:58:41 ---nije bas nesto presretan na drugoj slici sta si ga sliko...nekako mi se ovi zubi malo previse isticu...ali ima umiljatu facu :laughing9:
--- Kraj citata ---
To svi misle! Al nebi vjeroval to se on smije tak sa zubima! :toothy3:
Jako je pametan, sluša me ono za capu i za drugu capu i skoči, sedi... To sam ga neš sitno učil dok je još mali bil. I nikad nikoga nije grznul! Nikad nije bio na lancu i nikad nejde od doma bez mene ili starog uz sebe.
Kolje sve kaj dođe na dvorište a nije čovjek ili kussa :toothy11:
Štakora nema više kod nas isto ko ni mačaka :uff:
Dosad je još zatamanil krtove, fazane, jednog njemačkog ovčara, nekakve kokoši kaj su od susede doletele u "njegov" dio dvorišta, golube i VRAPCE. Nebi vjeroval, piju mu vodu po ljeti dok je vruće a on se prikrade i u letu ga zgrabi kad hoće pobjeć :toothy12:
A najjači mi je po ljeti. Možeš ga lupat, vuć po pločniku, dražit ga... nebu se pomaknul ni da mu frišku šniclu staviš pod nos :toothy3: I naravno spava pred ulaznim vratima u kuću i ko god dođe prvo se prestraši a onda shvati da ga ovaj ne doživaljava pa ga samo prekorače :rofll:
...:::Masla:::...:
--- Citat: dhorvat2 - 16 Prosinac, 2008, 09:03:16 ---
--- Citat: sven_sp180 - 15 Prosinac, 2008, 20:58:41 ---nije bas nesto presretan na drugoj slici sta si ga sliko...nekako mi se ovi zubi malo previse isticu...ali ima umiljatu facu :laughing9:
--- Kraj citata ---
Jako je pametan, sluša me ono za capu i za drugu capu i skoči, sedi... To sam ga neš sitno učil dok je još mali bil. I nikad nikoga nije grznul! Nikad nije bio na lancu i nikad nejde od doma bez mene ili starog uz sebe.
Dosad je još zatamanil krtove, fazane, jednog njemačkog ovčara, nekakve kokoši kaj su od susede doletele u "njegov" dio dvorišta, golube i VRAPCE. Nebi vjeroval, piju mu vodu po ljeti dok je vruće a on se prikrade i u letu ga zgrabi kad hoće pobjeć :toothy12:
A najjači mi je po ljeti. Možeš ga lupat, vuć po pločniku, dražit ga... nebu se pomaknul ni da mu frišku šniclu staviš pod nos :toothy3: I naravno spava pred ulaznim vratima u kuću i ko god dođe prvo se prestraši a onda shvati da ga ovaj ne doživaljava pa ga samo prekorače :rofll:
--- Kraj citata ---
Jel se zna smijat bez zubi ??? :laughing6: :laughing6: :laughing6:
...:::Masla:::...:
--- Citat: [SB]Replica 180 - 15 Prosinac, 2008, 22:31:08 ---evo moj..... u gradu uvijek na lancu i s brnjicom.... :toothy9: :toothy9: :toothy9:
--- Kraj citata ---
koji doktror..hahahhaha je smiješan :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3:
sven_vx:
--- Citat: ...:::Masla:::... - 16 Prosinac, 2008, 11:49:02 ---
--- Citat: dhorvat2 - 16 Prosinac, 2008, 09:03:16 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Jel se zna smijat bez zubi ??? :laughing6: :laughing6: :laughing6:
--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12: :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju