Ostalo > Foto, video, music...
Slike vaših kućnih ljubimaca
Brla:
--- Citat: robert - 15 Siječanj, 2009, 22:23:30 ---@brla: ovo kad zjeva je fakat neki predobar zvuk. neko rastegnuto auuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ali moja fakat pizdi danas cjeli dn. nema snjega u dvorištu, da vidiš kako tužno gleda.
--- Kraj citata ---
eeee baš to! meni je to tak smješno :toothy9: a moj po snjegu onak skače ko da je vatra pa ga malo jede i tak :laughing7:
robert:
ma moja divlja i luduje po snjegu. kopa rupe i traži miševe :laughing1:
skače za pahuljicama kad padaju i kad se ono baš umori onda trk u dnevni boravak na trosjed i čuješ samo RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
spava
Brla:
a ludilo :icon_biggrin: a moj kad mu se piša onak kraj mene se otresa i zijeva i kad se dignem onak ide i okreće se i gleda jel idem za njim :happy8: a dogodilo se par puta da je je prejo pa se ispovraćo u boravku bogac :toothy12:
robert:
učini sam sebi i tvom psu jednu uslugu. sličan je mojoj gipsy i kladim se s tobom da ima jako osjetljive šape. pazi da ne ide po cesti gdje su prosipali sol.
to sa riganjem je normalno, moja pase travu da bi mogla rigati i izbaciti sve što joj smeta. e da imam još jedan recept: daj mu jednom tjedno jedno jaje onako svježe. da vidiš kako će sa vremenom dobiti sjajnu dlaku
Brla:
hvala puno na savjetima! baš neide na cestu jer je imao bliski susret sa autom.... a sve šta ja jedem mora i on probat :icon_biggrin: a najviše se davi u parizeru niti ga ne žvače sam guta :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju