Ostalo > Foto, video, music...
Slike vaših kućnih ljubimaca
robert:
istina, moja gipsy se danas naljutila na mene! :sad1:
ja očistio snjeg u dvorištu pa se nema s čim igrati. luda je za snjegom i mojim čizmama. :icon_biggrin:
Brla:
evo i moga Oggya
http://www.imagesforme.com/show.php/310838_DSC02909.JPG
on je mješanac više vrsti - tipičan seoski pesek :)
star je 3 godine i puno mi znači u životu. inače psi su mi najdraže životinje i najbolji su čovjekovi prijatelji... jako voli sve ukućane i boji se stranaca. dok je hladno spava samnom i čest je slučaj da se probudim a on na mojoj glavi :toothy9: . najbolje mi je dok zijevne i onda onak ispusti neki čudni zvuk :icon_biggrin: . što sve više vremena provodim s njim shvaćam ga sve više. mrzim kad vidim da neko muči životinju i najradije bi mu isto tak vratio :angry9:
robert:
to slično mojoj gipsy :o
moja neće u kući spavati ama skoro pa nikako. rjetko kada spava u garaži. ima svoju kućicu i gotovo. uđe ona kod nas u kući i leži u dnevnom boravku ali prenoćiti nema šanse.
NeoDJW:
--- Citat: robert - 15 Siječanj, 2009, 22:13:02 ---to slično mojoj gipsy :o
moja neće u kući spavati ama skoro pa nikako. rjetko kada spava u garaži. ima svoju kućicu i gotovo. uđe ona kod nas u kući i leži u dnevnom boravku ali prenoćiti nema šanse.
--- Kraj citata ---
Tako i moja !
robert:
@brla: ovo kad zjeva je fakat neki predobar zvuk. neko rastegnuto auuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ali moja fakat pizdi danas cjeli dn. nema snjega u dvorištu, da vidiš kako tužno gleda.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju