Tehnički kutak > Tuning skutera
radilica---base setup
sanatorium:
ma ne treba mi neka brzina ( mislim da mi nije potreban primar :toothy10: ) a sta mislite koliko ide neki skutere so minarelli a\c ili morini a\c ili neka druga a\c so ovakav setup ( neki base kit 70cc neki base shuh ( ZX NEXT-r ili drugi ) i kerb 17mm ili 17.5mm )
dino gp1:
--- Citat: sanatorium - 16 Prosinac, 2008, 18:58:43 ---ma ne treba mi neka brzina ( mislim da mi nije potreban primar :toothy10: ) a sta mislite koliko ide neki skutere so minarelli a\c ili morini a\c ili neka druga a\c so ovakav setup ( neki base kit 70cc neki base shuh ( ZX NEXT-r ili drugi ) i kerb 17mm ili 17.5mm )
--- Kraj citata ---
Pitaš stalno isto, već ti je dhorvat2 napisao :hmh:
Ako staviš ove dijelove koje si napisao i prijenos puno će bolje ubrzavati te ćeš dobiti na krajnjoj brzini a koliko će ta brzina biti ti nitko ne može točno reći :icon_thumright:
sanatorium:
pa ja netrazim tacnu brzuni samo ako ima netko skut so minarelli a\c ( yamaha jog malaguti f12 aprilia sr stari ) morini a\c ( suzuki katana i) ili pezo (sf,sf2,ludix,vivacyti idr. ) i da ima slican setup koja mu je krajna
dhorvat:
--- Citat: sanatorium - 16 Prosinac, 2008, 20:15:25 ---pa ja netrazim tacnu brzuni samo ako ima netko skut so minarelli a\c ( yamaha jog malaguti f12 aprilia sr stari ) morini a\c ( suzuki katana i) ili pezo (sf,sf2,ludix,vivacyti idr. ) i da ima slican setup koja mu je krajna
--- Kraj citata ---
Ja imam Aeroxa 2001. Minarelli LC i sa Top Performances Trophy 70ccm kitom, Top Variomatom, LeoVince ZX-auspuhom i dellorto 17,5 motor ide 100 po GPS-u. Frend ima Aeroxa 2005. i radi multivara i kevlar remena izgubio je krajnje i nije preko 90 po GPS-u išel. Po cajgerima mu je pisalo oko 100-105 :icon_thumright:
Po mojim uricama da ih još imam pisalo bi mi 130-135 :toothy12:
Još jednom napominjem. Ako imaš jako kratku getriba kao na primjer yamaha Jog A/C onda nema šanse da neprerađeni base natjera preko 90 realno :icon_thumright:
SlowRider:
--- Citat: dhorvat2 - 17 Prosinac, 2008, 07:36:52 ---Frend ima Aeroxa 2005. i radi multivara i kevlar remena izgubio je krajnje i nije preko 90 po GPS-u išel. Po cajgerima mu je pisalo oko 100-105 :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Toliko mu sigurno ne moze pisati i vecinom je svaka procjena poslje 80 nerealna.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju