Tehnički kutak > Tuning skutera
radilica---base setup
sanatorium:
ej a dali pravi 90km\h ( zato sto po satu 90km\h za taj setup mislim da je malo ) ???
dhorvat:
--- Citat: sanatorium - 15 Prosinac, 2008, 16:13:52 ---ej a dali pravi 90km\h ( zato sto po satu 90km\h za taj setup mislim da je malo ) ???
--- Kraj citata ---
Zašto vi ljudi očekivate krajnju sa kitom? Dobije se nešto ali kit NIJE glavni uvjet da motor brže ide. Treba razmišljati o prijenosu. Ima li tko kakvih iskustava koliko taj Kymco ima dugačku getribu? Sa čim bi se usporedit dalo?
Ako je kratka getriba onda možda nikad neće ići preko 90 realno. Ni sa midrace setupom! Ali će zato do tih 90 doć ko da te netko katapultirao :icon_tongue:
area mf:
šta se drkaš s krajnjom ako oš krejnju stavi topov primar i skut će dobiti krajnje oko 10-13kmh,al zato dok ga ne uštelaš na variu.... :laughing7: :laughing7:
sanatorium:
pa nadam se da cu so ovaj setup skut ce da ide oko 95km\h ( malossi sport 70cc tecnigas next-r keihin 17mm i da struja na kymco daje skut da se vrti do 11000rpm pa zato cu da nemam probleme so striju zato sto ovaj setup ne vrti tolko mozda max do 10500rpm) i recite mi dali je mozno skut da ide 95km\h ( koliko km\h ide drugi skutere so taj setap kao na primer neke so minarelli a\c ili morini a\c masina )
area mf:
može ić al ga trebaš fino uštelati,variomat i kupi si topov primar i iće sigurno 95 :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju