Tehnički kutak > Tuning skutera
ipone - scoot run
gokiSP:
a sta ste zapeli na ipone, zasto ne uzmete elf ili motorex?
Ghoul:
čitam ovu temu i sve super sve 5, ali mi nije jasna jedna stvar...
KAJ VAMA ISPUH 2T MOTORA SMRDI??? :'( :icon_scratch: :drunken_smilie:
pa nema mi ljepseg kad ga zakurim ujutro i onaj reski miris me razbudi jace nego najjaca turska kava...jos pogotovo ako je unutra Shell-ova polusintetika...tad ima poseban miris...
jos pogotovo ako mi ekipa iz Zrinjevca pokosi travu ispred ulaza...hjoooj, miris dvotaktola i frisko pokosene trave...pa di ces bolje :headbang:
pitaNS:
potpis! :notworthy:
hteo sam to još juče da napišem al me mrzelo preko moba. Pa meni nema lepše od tog smrada 2taktola, pa ja menjam ulja da nađem najsmrdljivije, dodajem ricinusovo ulje, mešam svašta ma......samo da smrdi....a vi tu neke jagodice, ananasi i cici mici..... :3some:
fenseraj.... :sex2:
robert:
--- Citat: pitaNS - 15 Prosinac, 2008, 09:48:04 ---potpis! :notworthy:
hteo sam to još juče da napišem al me mrzelo preko moba. Pa meni nema lepše od tog smrada 2taktola, pa ja menjam ulja da nađem najsmrdljivije, dodajem ricinusovo ulje, mešam svašta ma......samo da smrdi....a vi tu neke jagodice, ananasi i cici mici..... :3some:
fenseraj.... :sex2:
--- Kraj citata ---
pa bar su meni moji roditelji i njihovo zdravlje važniji od toga kako miriše/smrdi skuter! stara mi to ne podnosi i moram nabaviti ipone
pitaNS:
dobro roberte, u tvom slučaju u redu..poštujem to...al ovi ostali mirišljavci..... :laughing7: :laughing7:
ma zezam se ja malo nek sipa ko šta hoće... uostalom 2T guta sve, može i maslinovo ulje....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju