Tehnički kutak > Tuning skutera
ipone - scoot run
2TDottore:
--- Citat: pitaNS - 15 Prosinac, 2008, 11:03:35 ---dobro roberte, u tvom slučaju u redu..poštujem to...al ovi ostali mirišljavci ostali..... :laughing7: :laughing7:
ma zezam se ja malo nek sipa ko šta hoće... uostalom 2T guta sve, može i maslinovo ulje....
--- Kraj citata ---
guta guta pa zato i mjenjas klipove svakih 100km. :umroodsmijeha:
dhorvat:
I meni miriši moj ispuh od silkolena na serijskom spuhu. Na ZX-u je drukčiji i polako smrdi već. Sad je serijski opet gore i sad miriši :icon_tongue:
A još kad bubnem ipone unutra... :blob10: Moram negdi nać dal ima s mirisom vanilije da mi motor miriše ko onaj borić u autu :toothy12:
pitaNS:
--- Citat: dhorvat2 - 15 Prosinac, 2008, 11:22:38 ---I meni miriši moj ispuh od silkolena na serijskom spuhu. Na ZX-u je drukčiji i polako smrdi već. Sad je serijski opet gore i sad miriši :icon_tongue:
A još kad bubnem ipone unutra... :blob10: Moram negdi nać dal ima s mirisom vanilije da mi motor miriše ko onaj borić u autu :toothy12:
--- Kraj citata ---
bubni ulje od vanilije da meša a direkt u rezervoar ipone jagodicu! :icon_biggrin: a ulje za menjač imaš od čokolade Motulovo, i operi scoot sa nekim kokosovim šamponom.....
pfffffff da vidiš mirisa kad prođeš ulicom...... :toothy9:
n0n4m3:
U Splitu nema u piccila ... i rekao je da cu tesko to negdi naci ... malo njih to drzi ..
SlowRider:
Imaju ovdje: http://www.mojmajstor.hr/company.php?id=54095
108kn Scoot run, 89kn scoot city.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju