Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
hm ček znači full sintetika je miriše po jagodi i košta oko 80 kn ?
Ima li toga za uzet di u Splitu ? neko je spominja TOP .. mozda ima u piccila ?
idemo otvoriti šverc ulja iz slovenije! ako je tamo oko 12 eura onda bi ovdje trebalo biti najmanje 15 eura kod glavnog distributera!
hahah vise ste vi zapeli za miris nego za ulje ko ulje,a miris vam dopizdi brzo postane vam slabo od tog zasto kupovat to ulje kad je tts odlican a i kako mi slow kaze kod njega 80 i nes sitno kuna sto ja najbolje ja sam ga koristio i sad koristim tts vec sam sipo oko 4l i dalje ovo smrdi na jagodu cep i ispod sica
Citat: Losinj - 14 Prosinac, 2008, 17:25:38hahah vise ste vi zapeli za miris nego za ulje ko ulje,a miris vam dopizdi brzo postane vam slabo od tog zasto kupovat to ulje kad je tts odlican a i kako mi slow kaze kod njega 80 i nes sitno kuna sto ja najbolje ja sam ga koristio i sad koristim tts vec sam sipo oko 4l i dalje ovo smrdi na jagodu cep i ispod sica ima tu istine! slow može potvrditi da sam ga već par puta molio da skuter ugasi izvan mog dvorišta i blizine mojih roditelja!mama mi ima raznih lergija i kad je blizu 2t-motora bude joj tako zlo da to nije normalno! meni osobno je skoro pa svejedno, glavno da ne dimi previše!
Ovog se ulja sigurno necu odreci, a vrijeme ce pokazati kakva je kvaliteta.
Citat: SlowRider - 14 Prosinac, 2008, 17:40:10Ovog se ulja sigurno necu odreci, a vrijeme ce pokazati kakva je kvaliteta.Ček, ti si ga stavio već? Kolko ti je bilo u rezervaru ulja kad si ovo ulijo unutra? Meni se neda raskapat pol motora da ispraznim posudicu