Tehnički kutak > Tuning skutera
ipone - scoot run
RideRR4EveRR:
ipone samuraji je full synt inače preporučena za 2t cross mašine itd ... al ovo neznam jel polu i full ... i cjena ..
dhorvat:
--- Citat: RideRR4EveRR - 13 Prosinac, 2008, 20:06:43 ---ipone samuraji je full synt inače preporučena za 2t cross mašine itd ... al ovo neznam jel polu i full ... i cjena ..
--- Kraj citata ---
Ovo je jedna od boljih polusintetika kako kažu. I navodno da se i na trkama koristi :dontknow:
Brijem da ću uzet jednu bocu ako me uhvati volja. Pa da zamirišim na kilometre sa ZX-om :laughing6:
SlowRider:
100% synthetic lubricant....specially formulated for sports and competition scooter engines with air-or water-cooling.
dhorvat:
--- Citat: SlowRider - 13 Prosinac, 2008, 20:20:32 ---100% synthetic lubricant....specially formulated for sports and competition scooter engines with air-or water-cooling.
--- Kraj citata ---
Onda moj izvor nešto krivo tvrdi! Jer neki dan sam slušao o tome i čuo sam da je to polusintetika. Opet ja ispadam lud :toothy3:
black-rox:
--- Citat: RideRR4EveRR - 13 Prosinac, 2008, 20:06:43 ---ipone samuraji je full synt inače preporučena za 2t cross mašine itd ... al ovo neznam jel polu i full ... i cjena ..
--- Kraj citata ---
Da ovo samurai nema smisla stavljat u neku serijsku mašinu to je već racing ulje :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju