Tehnički kutak > Tuning skutera

ipone - scoot run

<< < (4/19) > >>

dhorvat:
Koja je razlika, piše na sajtu da ima neko Synthesis i Syntetic ulje? Odnosno City i Run model!  :dontknow:

charnel:

--- Citat: dhorvat2 - 13 Prosinac, 2008, 20:22:56 ---
--- Citat: SlowRider - 13 Prosinac, 2008, 20:20:32 ---100% synthetic lubricant....specially formulated for sports and competition scooter engines with air-or water-cooling.

--- Kraj citata ---

Onda moj izvor nešto krivo tvrdi! Jer neki dan sam slušao o tome i čuo sam da je to polusintetika. Opet ja ispadam lud  :toothy3:

--- Kraj citata ---
reci da se zezas i gotovo

RideRR4EveRR:
kaj jel onda to ulje polu synt ? i kolko je love ? 2 stranica več a još nismo zaključili  :laughing6:

efz:

--- Citat: RideRR4EveRR - 14 Prosinac, 2008, 02:42:27 ---kaj jel onda to ulje polu synt ? i kolko je love ? 2 stranica več a još nismo zaključili  :laughing6:

--- Kraj citata ---
Polsintetično motorno olje (opcija z vonjem izpuha po jagodah), posebej priporočljivo za 2-taktne motorje z ločenim mazalnim sistemom. Posebej razvito za športne ali tekmovalne skuterje. Prednosti: anti-smoke sistem izpušne pline zmanjšuje na minimum, zmanjšuje nastajanje usedlin in mašenje, učinkovit v težkih tekmovalnih pogojih (kit motorji/ uporaba na tekmovanjih). Scoot Run je motorno olje, ki iz vašega motorja dobi največ moči kolikor se da.

Evo kaj pise na slovenskom sajtu, a ja jucer dobio 2 boce i pise iza 100% synthetic lubricant, tako da nemam pojma  :dontknow:, ulje ce bit uskoro isprobano pa se jave dojmovi  :icon_thumright:

sicanin:
moj prijatelj ga koristi na nrg mc3 sve iza njega miriše na jagodu :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju