Tehnički kutak > Tuning skutera
pitanje MHR replica minarelli
speed:
--- Citat: neer - 12 Prosinac, 2008, 17:47:00 ---
--- Citat: 3alfa3 - 12 Prosinac, 2008, 17:25:19 ---
--- Citat: robert - 12 Prosinac, 2008, 17:18:46 ---meni se čini da oni kojima pucaju klipovi izvlače i zadnji trunak snage iz termogrupe! rezultat bi io da skuter ide dobro ali ne dugo!
--- Kraj citata ---
Ja bi se kladio da se najcesce radi o napravilnom koristenju (frljenje na hladno, kriva smjesa...)
--- Kraj citata ---
ili kupovina rabljenih klipova koji su se deformirali po nekom drugom cilindru.pa kad se stavi iz jednog u drugi nece se ponasat isto
--- Kraj citata ---
to je mene kostalo,najbolje novi klip uzet
dino gp1:
--- Citat: deky_vk - 12 Prosinac, 2008, 18:32:31 ---setup je bio mhr replca dellorto 19 arrow extreme multivar...a ovo za gazenje na hladno i smjesu je moguce jer decki bas i ne znaju...sta mislite kolko vrijedi taj cilindar i glava
--- Kraj citata ---
Auspuh nije preotvoren tako da je vjerovatno krivac rabljeni klip ili ne zagrijavanje motora prije vožnje...
Po?etnik:
normalno da je rijec o nekom skart ulju ili poderavanjem na hladno, nema sanse da klip nekom puca non stop, kvalitetan je, nije to materijal klipa ko u baotianu
gokiSP:
ja bi za taj kit dao 300-400kn jer kad uzmes u obzir da moras kupovat novi klip to ti onda ispdne taman koliko bis platio polovni u kompletu samo ces ovako imat novi klip...
Crazy Kuree:
Klip je 469kn, a vjerovatno je to,nebi trebo zaribat uopće na auspuhu do nekih 11ks (yasuni R) jer u mene sad traje ne vrti se više kao prije na nekih 12000 već na nekih 10500 i nema zasad nikakvih naznaka da će zaribat kao prije šta je a smjesa je tad bila bogatija već šta treba jednostavno ac nevalja...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju