Tehnički kutak > Tuning skutera
pitanje MHR replica minarelli
robert:
naravno, mene moji pitaju dali mi nije šteta tog benzina kad radi nekad po 4-5 minuta u leru! a to o smjesi morat ćemo jednom intenzivnije popričati ako mi još za mog života stignu igla i klipić! :sad1:
neer:
--- Citat: 3alfa3 - 12 Prosinac, 2008, 17:25:19 ---
--- Citat: robert - 12 Prosinac, 2008, 17:18:46 ---meni se čini da oni kojima pucaju klipovi izvlače i zadnji trunak snage iz termogrupe! rezultat bi io da skuter ide dobro ali ne dugo!
--- Kraj citata ---
Ja bi se kladio da se najcesce radi o napravilnom koristenju (frljenje na hladno, kriva smjesa...)
--- Kraj citata ---
ili kupovina rabljenih klipova koji su se deformirali po nekom drugom cilindru.pa kad se stavi iz jednog u drugi nece se ponasat isto
gokiSP:
ja sam isto gazio ovog runnera 70 sta sam imao ali sam ga ljepo zagrijavao i kvalitetno ulje, dobra smjesa i motor traje...
to kad neko frlji motor na hladno je koda ga baci sa zgrade jer ga isto unistava i na jedan i na drugi nacin... :nono:
deky_vk:
setup je bio mhr replca dellorto 19 arrow extreme multivar...a ovo za gazenje na hladno i smjesu je moguce jer decki bas i ne znaju...sta mislite kolko vrijedi taj cilindar i glava
area mf:
--- Citat: 3alfa3 - 12 Prosinac, 2008, 17:25:19 ---
--- Citat: robert - 12 Prosinac, 2008, 17:18:46 ---meni se čini da oni kojima pucaju klipovi izvlače i zadnji trunak snage iz termogrupe! rezultat bi io da skuter ide dobro ali ne dugo!
--- Kraj citata ---
Ja bi se kladio da se najcesce radi o napravilnom koristenju (frljenje na hladno, kriva smjesa...)
--- Kraj citata ---
potpis
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju