Tehnički kutak > Tuning skutera

GILERA RUNER 50 problem

<< < (3/7) > >>

Po?etnik:
ja mislim da bi zx isto isao na taj setup jer on lezi na svakom motoru bez kita il nekih drugih komponenata tuninga... moze i arrow nego samo ga spominjem jer ga svi biraju na serijalu uz te sitnice!

gumy:
skineš variomat i onu podlošku što ide prva na radilicu, do zubčanika od mikroremena. staviš podlošku koju si dobio s mulitvarom, staviš varioma gore, na bolcnu od variomata ne stavljaš onu plastiku koju si dobio, staviš remen i normalno ventilator. ako je to tako složeno onda nije problem u tome nego u nećem drugom.

180fxr:
ma vidis da je on stavio neku jos vecu podlosku.. mora bit do toga...

3alfa3:

--- Citat: 180fxr - 12 Prosinac, 2008, 11:59:01 ---ma vidis da je on stavio neku jos vecu podlosku.. mora bit do toga...

--- Kraj citata ---

Ali time ne utjece na omjer prijenosa jer ne skracuje bolcnu nego pomice kompletan variomat.

Ja mislim da je problem u tome sto su skinute sve blokade, a fergazer ostao na serijskoj dizi

gumy:
moguće, al imam par frendova što smo im kit stavljali i gluposti, njih dvojica su imali novog runnera, skinute blokade, imali gore zx-a i što se tiče karba ostalo sve serijsko, 53 dizna, a skuteri išli preko 80 po satu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju