Tehnički kutak > Tuning skutera
GILERA RUNER 50 problem
sanatorium:
ej koliko sto ja znam ove 2 sto su ti oelezane na slika ti ne trebaju pitaj i neki drugi ljudi i ni ce ti reci
dino gp1:
--- Citat: Gilera2003 - 13 Prosinac, 2008, 01:06:09 ---nema nista na bolcni izmedju polutki variomata samo remen i jos da pitam dobio sam centralnu oprugu veliku uz variomat malossi bijela jel bi trebao nju staviti ili je to samo kad se stavi kit ne znam jeli pretvrda za 50cc
hvala decki na objasnjenjim sve cu pokusati jos bi bio fazon kad kupim auspuh da mi motor ide 50kmh
kao sto neki majstori (nazovi majstori) kod nas kazu pa sta ti ocekivas od 50 kubika da ide 100 kmh ;D
--- Kraj citata ---
--- Citat: gokiSP - 13 Prosinac, 2008, 02:30:40 ---ta bijela opruga ti je meksa od seriske...
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
Da, bijela je mekša od serijske, ja sam sa multivarom i spuhom stavio bijelu oprugu pa sam imao rupu nešto iznad 60km/h :icon_thumright:
sanatorium:
pa ako imas samo multivar na skut ne teba da menjas cenrtalna opruga ( ostavi serisku ) mozda ako hoces da imas bolji start da stavis malo tvrdij oprugice na kvaclo ( da recimo oko +15% tvrdi )
Gilera2003:
--- Citat: gumy - 12 Prosinac, 2008, 11:57:02 ---skineš variomat i onu podlošku što ide prva na radilicu, do zubčanika od mikroremena. staviš podlošku koju si dobio s mulitvarom, staviš varioma gore, na bolcnu od variomata ne stavljaš onu plastiku koju si dobio, staviš remen i normalno ventilator. ako je to tako složeno onda nije problem u tome nego u nećem drugom.
--- Kraj citata ---
tako je slozeno variomat.Da mozda je problem u rolnicama mozda su preteske jer nemam turaze motora dostigne neke obrtaje i tu stane osjetim na njemu da moze jos ali kao da ga nesto zaustavlja i kad je na nogarama isto dostigne takve obrtaje i zasztane tu mozda bude u tim obrtajima 4-5 sekundi i onda kao da se nesto otkaci dobije i dobije straha velike obritaje ono do kraja hoce da poleti dok u voznji ne mogu nabiti te visoke obrtaje obrtaje
servisiran je sve je novo (lezaji,karike,klip itd) do sad sam presao na njemu 3000km od servisa i opet sam stavio remen nov
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju