Tehnički kutak > Tuning skutera

FXR180 - problemčići

<< < (4/4)

hac:
koliko ja znam ne bi trebalo bit razlike,moguče da ti je ova stara guma razgužena,vidjet češ kad montiraš ...mora ova nova tijesno iči unutra

2TDottore:

--- Citat: hac - 07 Siječanj, 2009, 20:39:44 ---koliko ja znam ne bi trebalo bit razlike,moguče da ti je ova stara guma razgužena,vidjet češ kad montiraš ...mora ova nova tijesno iči unutra

--- Kraj citata ---

istina.guma kod starog selena je totalno u banani ali mu je kuciste dobro.al novi ima u rupi lufta 1cm i to nemre bit dobro nikak.morat cu onda sutra do piaggia da vidim kaj oni kazu na to.

hac:
onda odi provjerit,samo fxr/sp imaju takav selen....ne znam kakav je na 4T makinama,moguče da su nešto pomješali jer vjerovatno pakuju iz rinfuze djelove

2TDottore:

--- Citat: hac - 07 Siječanj, 2009, 20:52:00 ---onda odi provjerit,samo fxr/sp imaju takav selen....ne znam kakav je na 4T makinama,moguče da su nešto pomješali jer vjerovatno pakuju iz rinfuze djelove

--- Kraj citata ---

nema mi druge nego otic zamjenit.evo sad bas gledam i na original talijanskoj deklaraciji pise godina proizvodnje 2006 al ne pise za koji je motor.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju