Tehnički kutak > Tuning skutera
FXR180 - problemčići
gokiSP:
:toothy12: :toothy12: :toothy12: ja sam i ocekivao takav odaziv tako da se nisam ni iznenadio... :toothy9: :toothy9:
2TDottore:
ajmo driveri sp-a180.Dajte se zagledajte malo kod termostata i recite kolko klemica imate na termostatu na glavi i kolko zica se spaja sa instalacije na njega.Nemogu to nigdje nac. :dontknow:
2TDottore:
danas sam bio dobre volje :icon_biggrin: i napokon sam odlucio promjenit selen na fxru.Raskopam cijeli motor izbijem selen bez problema van i imam sta za vidjet.Selen koji sam kupio u piaggiu je manji od ovog mog.Jel zna ko u cem je caka pa da ga odem zamjenit.
I jos jedna stvar.Reko mi je ovaj u piaggiu da uzmem uz selen i neke pikse pa sam i to uzeo reko kad vec mjenjam da i to promjenim i nemrem nikak skuzit kam te pikse dolaze.Jel mi moze ko objasnit kam to ide jer sam ocito glup ili corav. ;D
hac:
piše ti na pakovanju za ove plastične "selene" to ti ide na onim kao škarama na nosaču mašine
što se tiče karba vm20 ,promjer je 23 na djelu prema usisu ali to je 20 mm karb.....evo baš sam rastavio jednog ;D
2TDottore:
--- Citat: hac - 07 Siječanj, 2009, 20:26:37 ---piše ti na pakovanju za ove plastične "selene" to ti ide na onim kao škarama na nosaču mašine
što se tiče karba vm20 ,promjer je 23 na djelu prema usisu ali to je 20 mm karb.....evo baš sam rastavio jednog ;D
--- Kraj citata ---
onda kaj se tice karba sve mi je jasno a za ove pikse cu pogledat sutra kad nastavljam s poslom.A daj mi reci jel imas bar kakvu ideju zasto je ovaj novi selen manji od mog starog a pise na vrecici da je za fxra-a :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju