Tehnički kutak > Tuning skutera

Tuning Luna 50 vision

<< < (14/27) > >>

dhorvat:

--- Citat: ichko - 13 Prosinac, 2008, 17:24:16 ---Jedna informacija koja bi ti mogla pomoci, na keeway pasu kvacilo i zvono od minareli skutera,znaci yamaha,malaguti... a posto su luna i keeway isto sranje u drugom pakovanju,trebalo bi i tebi da pasu isti djelovi

--- Kraj citata ---

Problem je kaj sve stoji na ovome trebalo bi  :angry7:

Kad bi netko to provjerio i probao bilo bi nam svima lakše i možemo odma to staviti u FAQ  :icon_thumright:

ichko:
Zvono i kacilo od lune sto je robert imao je isto ko moje i na keeway,na generic i keeway je sigurno isto...

lunasaki:
je isto je 100% vidio sam

dhorvat:
Nisu mi jasne te kopije minarellija! Ako je već sve isto, zašto nije i debljina radilice i primara  :dontknow:

Bez veze  :angry7:

Nisam nikad te lune i kivije raskapal pa neznam... Jel pašu na njih serijski djelovi za minarellija? Tipa radilica i prijenos?

dino_sk:

--- Citat: dhorvat2 - 13 Prosinac, 2008, 17:50:55 ---Nisu mi jasne te kopije minarellija! Ako je već sve isto, zašto nije i debljina radilice i primara  :dontknow:

Bez veze  :angry7:

Nisam nikad te lune i kivije raskapal pa neznam... Jel pašu na njih serijski djelovi za minarellija? Tipa radilica i prijenos?

--- Kraj citata ---
koliko znam sekundar pase ,a radilica mislim da ne

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju