Tehnički kutak > Tuning skutera
Tuning Luna 50 vision
doc-sr150:
imam ti ja malossi fly kvačilo za prodat...samo 200kunića
dhorvat:
--- Citat: robert - 13 Prosinac, 2008, 15:10:01 ---treba znati i promjer centralne opruge na luni i po njoj kupovati kvačilo! a kad kupuješ kvačilo onda si kupi i zvono koje isto prije toga moraš provjeriti dali paše na osovinu primara!
--- Kraj citata ---
Tako je! :notworthy:
Moraš kupiti i zvono jer je fly širi od serijskog zvona. A to nije poželjno jer se nepravilno troše ferode kuplunga :nono:
A kod kupnje zvona opet treba paziti da su mu krajnje dimenzije u skladu sa veličinom kuplunga i da paše na zupce primara! :icon_thumright:
robert:
--- Citat: doc-sr150 - 13 Prosinac, 2008, 15:27:38 ---imam ti ja malossi fly kvačilo za prodat...samo 200kunića
--- Kraj citata ---
ljudi kanite se ćoravog posla! nemojte novacima nuditi stvari o kojima se još ništa nezna dali pašu ili ne!
lunasaki:
paše 100% pa za to mi je rekao tip iz servisa.. samo što je skup..
hm.. rekao je da ima i jedan jeftiniji oko 400kn samo nije siguran dal paše zbog zvona
stvar je slijedeća... kod Lune se serijski nepravilno troši kvačilo a i preudaljeno je od zvona to je najveća mana tog skutera... kad se promjene roline i kvačilo ide ko blesav
ichko:
Jedna informacija koja bi ti mogla pomoci, na keeway pasu kvacilo i zvono od minareli skutera,znaci yamaha,malaguti... a posto su luna i keeway isto sranje u drugom pakovanju,trebalo bi i tebi da pasu isti djelovi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju