Tehnički kutak > Tuning skutera

Tuning Luna 50 vision

<< < (9/27) > >>

Bruno1990:

--- Citat: lunasaki - 12 Prosinac, 2008, 09:37:51 ---znači qurac.. mora i on ić ća

--- Kraj citata ---
do je takav serijala spuh..stavi nesto jace.. na to..pitaj rakitjeOO imao je on reversa na kewayu  :icon_thumright:

babb0:

--- Citat: lunasaki - 12 Prosinac, 2008, 09:02:07 ---hey evo mene opet.. kako ste se raspisali svaka čast..

ja sam stavio lakše rolice 4,7g ali nisam zadovoljan ..ok malo bolje u brdo i start to je ali sad umjesto 65 ide 60 što je malo po meni..

ja bi da mi ide negdje oko 70 80 kmh.. e sad auspuh na luni 2 je onaj rezonantni i mislim da će i on dobro poslužiti .. variomat je u qurcu.. ja bi probao prvo sa tim multivar.. i možda kit a sad neznam koji kit ide ..

netko je prije nešto pisao pa čak i prodavao ..sad mene zanima da li to paše 100% jer ljudi ja sam informatičar nisam automehaničar... moje znanje o tome se temelji na onome što mi google kaže :-)

--- Kraj citata ---

eto kod mene ista stvar, stavio sam 4,8g rolice, na ubrzanju sam malo dobio, krajnja i dalje 60-65.
pricao sam dosta s ljudima oko toga (fala robi, fala eladio) i zakljucio sam da luna vision 1 ide dosta bolje od nase dvojkice... cini mi se da je tu bas ovaj "sportski" auspuh onaj koji je u banani (luna1 nema isti). na proljece cu staviti drugi spuh (tt,zx,next ili reverse, ovisno o tome kolko cu para imat), sve zute federe i onda cemo vidit kak se ponasa... mozda odma i multivar puknem gore, al otom potom.

ako slozis gore multivar daj nas obavijesti kako si zadovoljan i jesi stogod s njim dobio.

lunasaki:
ma da imam položeno za a kategoriju ja bi uzeo nekiu keeway outlook i to je to .. a ovako sam osuđen na 50kubika... pa sad ..da li prodat lunu i ići u veća ulaganja ili ne..
 mislim meni do posla je to super samo tu i tamo bi na neku turu od 100km a za to je luna ..hhh bolje da šutim :-)

stupar:
ja za dan-dva kupujem spuh od rakitje00 onaj leovince tt tako da  :laughing6: :laughing6:

babb0:
ma i meni je za poso dobar... al bi da malo bolje ide :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju