Tehnički kutak > Tuning skutera
Tuning Luna 50 vision
SlowRider:
--- Citat: 180fxr - 11 Prosinac, 2008, 15:55:57 ---Ak os kit- stage 6 sport pro- kod mene nekih 120-125e a najjeftiniji-DR evolution- oko 90e, metrakit handmade-115e itd .....
Ak oces stavljat kit to su neke od jeftinijih opcija.... il mozes stavit trophy on je ok kit... a cijena takoder nekih 115e......
Variomati... multivar-oko 70e itd ... ak te jos sta zanima pitaj na pm..
--- Kraj citata ---
Bilo bi pozeljno da se ovakvi komentari i prijedlozi posalju na pm.
stupar:
sad ste me pravo navukli na ovo :D ajmo mjerite sve to pa postajte ovdje da se vise rascisti sve sa lunom :headbang: ja sam mislio stavljati spuh leo vince tt ,lakse rolnice,tvrdje federe kvacila,centralnu oprugicu i furaj...dovoljno za pocetak, a poslije ko zna...
lunasaki:
hey evo mene opet.. kako ste se raspisali svaka čast..
ja sam stavio lakše rolice 4,7g ali nisam zadovoljan ..ok malo bolje u brdo i start to je ali sad umjesto 65 ide 60 što je malo po meni..
ja bi da mi ide negdje oko 70 80 kmh.. e sad auspuh na luni 2 je onaj rezonantni i mislim da će i on dobro poslužiti .. variomat je u qurcu.. ja bi probao prvo sa tim multivar.. i možda kit a sad neznam koji kit ide ..
netko je prije nešto pisao pa čak i prodavao ..sad mene zanima da li to paše 100% jer ljudi ja sam informatičar nisam automehaničar... moje znanje o tome se temelji na onome što mi google kaže :-)
djsmola:
to ti nije rezonantni auspuh iako tako izgleda. U qrcu je ko i skoro svaki serijski spuh
lunasaki:
znači qurac.. mora i on ić ća
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju