Tehnički kutak > Tuning skutera

Tuning Luna 50 vision

<< < (4/27) > >>

robert:
dok mi je luna bila serijska probali smo hrpu multivara u bencony i uvjek isti rezultat: ili je bolcna predugačka, preširoka ili preuska!

Drnda:
moja je za morini makine, mislim na multivar, cini mi se da je promjer 16 mm, ako pase imam ga za prodati, a ako treba posuditi, ja ti ga mogu poslati :icon_thumright:

robert:

--- Citat: Drnda-1 - 11 Prosinac, 2008, 16:34:48 ---moja je za morini makine, mislim na multivar, cini mi se da je promjer 16 mm, ako pase imam ga za prodati, a ako treba posuditi, ja ti ga mogu poslati :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
daj mi ga pošalji ako ti nije problem! adesu imaš na pm

pajo:
tako je kod mene ja sam uzo multivar za minareli pa ču probat preradit za svoj.za bolcnu lako kod tokara i proširit sa 12,7mm(minareli) na 13,3(cvajo) a zupce ču isto vidit dal bi tokar mogo napravit.jer zupci na mom skuteru imaju isti raspored ko minareli(radilica)samo bi se trebali proširit za pola milimetra.(stvarno bi trebalo provjerit kakvu radilicu ima luna pa ako saznaš šta robi javi :icon_thumright:

dino_sk:

--- Citat: robert - 11 Prosinac, 2008, 16:28:56 ---dok mi je luna bila serijska probali smo hrpu multivara u bencony i uvjek isti rezultat: ili je bolcna predugačka, preširoka ili preuska!

--- Kraj citata ---
ocito niste od derbija probali  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju