Tehnički kutak > Tuning skutera
Tuning Luna 50 vision
cvele60:
--- Citat: dino_sk - 11 Prosinac, 2008, 17:22:18 ---
--- Citat: robert - 11 Prosinac, 2008, 16:28:56 ---dok mi je luna bila serijska probali smo hrpu multivara u bencony i uvjek isti rezultat: ili je bolcna predugačka, preširoka ili preuska!
--- Kraj citata ---
ocito niste od derbija probali :toothy3:
--- Kraj citata ---
Ma sto nisu probali ajd nekako ,nego sto im niko ne dostavi podatak o sirini osovine radilice[12.7-13.3-16mm ???]
robert:
--- Citat: cvele60 - 11 Prosinac, 2008, 17:28:19 ---
--- Citat: dino_sk - 11 Prosinac, 2008, 17:22:18 ---
--- Citat: robert - 11 Prosinac, 2008, 16:28:56 ---dok mi je luna bila serijska probali smo hrpu multivara u bencony i uvjek isti rezultat: ili je bolcna predugačka, preširoka ili preuska!
--- Kraj citata ---
ocito niste od derbija probali :toothy3:
--- Kraj citata ---
Ma sto nisu probali ajd nekako ,nego sto im niko ne dostavi podatak o sirini osovine radilice[12.7-13.3-16mm ???]
--- Kraj citata ---
a čuj onda nisam imao većeg kontakta sa beta moto(osim redovnih servisa)! poslje su mi poklonili hrpu defektnih stvari za uzimanje dimenzija! to sve ljepo stojalo u jednoj kutiji u garaži i moj stari mislio da je smeće i bacio!
pajo:
ima dosta tu ljudi što imaju lune pa bi bilo dobro da neko izmjeri pa da se više zna točno.
AJDE LJUDI VI SA LUNAMA DA VIŠE ZAVRŠIMO SA TIME
:help: :help: :help: :help:
robert:
drnda će mi idući tjedan poslati ovaj variomat što on ima pa ćemo probati na serijskoj luni!
aprilija top:
evo neka sad
kupis od mina radilicu i stavis u lunu i sve ti pase ja stavljo u blokove od roberta tak da samo drukciji lageri sve pase klipnjaca od lune je iste duzine ko serijska
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju