Tehnički kutak > Tuning skutera

Tuning Luna 50 vision

<< < (24/27) > >>

dionysus_:
hvala, odličan fora!! samo što ja neznam niti di je dekl niti kako ga skinuti i di potegnuti crtu  :dontknow:

nemoj mi niti objašnjavat, jer nemam alata da to napravim, a niti ne usudim se...uskoro idem na servis pa ću predložit da mi to napravi ak će htjet!
a planiram uzet remen novi neki jači pomogućnosti

rakitje00 (tak neki nick) je napiso da ima za lunu pa čekam odgovor

R@kija:
javio sam ti se...imam novi HEBO kevlar remen za lunu,keeway,sve isto...ima ti benjamin taj remen i prezadovoljan je... :headbang:

Drnda:

--- Citat: dionysus_ - 23 Siječanj, 2009, 23:03:42 ---hvala, odličan fora!! samo što ja neznam niti di je dekl niti kako ga skinuti i di potegnuti crtu  :dontknow:

nemoj mi niti objašnjavat, jer nemam alata da to napravim, a niti ne usudim se...uskoro idem na servis pa ću predložit da mi to napravi ak će htjet!
a planiram uzet remen novi neki jači pomogućnosti

rakitje00 (tak neki nick) je napiso da ima za lunu pa čekam odgovor

--- Kraj citata ---
zar nemas kod kuce ili u nekog frenda niti jedan inbus kljuc, ili obicni kljuc, to je posao koji se uradi za max 10 minuta

dionysus_:
ozbiljno razmišljam o kupnji kita ili variomata za lunu...shvatio sam da je "top performances trophy sa 10mm bolcnom" (hvala robert) najbolja opcija, a za variomat čitam po forumu i neznam više dal se zna koji paše???

0) koja mi je bolja opcija: kit ili variomat?

1) jel gubim garanciju na skuter ako stavim kit? ili variomat?

2) bi li dobro radio sa serijskim karbom? stavio bi neku veću diznu naravno!

crazy marek:
1.najbolja ti je opcija kit i variomat!!!ali ako kupis jedno i drugo onda se tu povlace i drugi djelovi koji vise nisu dovoljno jaki za to......npr kvacilo koje ce biti izlozeno vecem naprezanu i brzo se potrosi......zvono ti poplavi nakon nekih 500km......ako mislis kupit vario imat ces linearnije ubrzanje......a ako hoces nesto vise snage kupi kit i to ti je to!
2.gubis garanciju ako ti samo  oni vide da si nesto drko po skutu a kako nebi kad vide da si stavio drugi  cilindar(kit)
3.seriski karb je premali......trebas ga mjenjat sa dell17.5 najmanje......ako neces da ti to sve skupa zacvika.....jer ako stavis kit motor ce se vise grijat a posto je to zracnjak on se hladi i pomocu karba pa bi i to trebo zamjenit..

nadam se da razumijes!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju