Tehnički kutak > Tuning skutera
Tuning Luna 50 vision
dionysus_:
nema prilagodbe, a ako hoces, rastavi ona 2 sarafa sa nosaca spuha i 2 na cyl i skini spuh, onda bi trebao vidjeti na pocetku spuha postaji li blokada u obliku tuljca
http://img240.imageshack.us/img240/2344/1lo8.jpg , tako bi ti trebalo izgledati
[/quote]
ma nemam alata, a i nisam baš neš vičan rastavljanju ( uvijek imam viška dijelova na kraju :toothy12: )
nazvat ću i pitat čovjeka jel skino to, al nekak mislim da je...nije to prvi spuh koji je stavio
SlowRider:
Kakav tuljac i blokade na TT-u ako skuter ide preko 70km/h po cukicama? ::)
Normalno da su blokade skinute.
A sto se tice krajnje brzine, izmjeri se sirina remena.
dionysus_:
--- Citat: SlowRider - 23 Siječanj, 2009, 21:34:17 ---Kakav tuljac i blokade na TT-u ako skuter ide preko 70km/h po cukicama ::)
--- Kraj citata ---
hvala, ni meni nema smisla
imaš kakvu ideju zašto mi nije krajnja veća? remen?
SlowRider:
--- Citat: dionysus_ - 23 Siječanj, 2009, 21:35:43 ---
--- Citat: SlowRider - 23 Siječanj, 2009, 21:34:17 ---Kakav tuljac i blokade na TT-u ako skuter ide preko 70km/h po cukicama ::)
--- Kraj citata ---
hvala, ni meni nema smisla
imaš kakvu ideju zašto mi nije krajnja veća? remen?
--- Kraj citata ---
Ako ti skuter ima dosta okretaja pri krajnjoj brzini, i ako se remen podize do vrha variomata, onda ne mozes ocekivati vecu krajnju.
Iako bi mogao napraviti jednostavan test da provjeris do kuda se penje remen na variomatu, potrebno je samo skinuti dekl i potegnuti crtu sa markerom...
Drnda:
--- Citat: SlowRider - 23 Siječanj, 2009, 21:34:17 ---Kakav tuljac i blokade na TT-u ako skuter ide preko 70km/h po cukicama? ::)
Normalno da su blokade skinute.
A sto se tice krajnje brzine, izmjeri se sirina remena.
--- Kraj citata ---
neznam moze li se to usporediti, ali runner sa ser. spuhom ide sa blokadama svim 63 kmh, a kada smo vec tu kako oni mogu odrediti da ce za svaki skut sa blokadom ici 50 kmh , promjerom otvora unutar tuljca ili nekako drugo...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju