Općenito > Propisi

sankcije?

<< < (2/2)

sfx:

--- Citat: Keky.sb - 10 Prosinac, 2008, 22:58:48 ---nemam pojma kolika je kazna, ali znam da ne smiješ voziti sa tom potvrdom.

nešto sam čuo da ti ju policajac smije i poderati, pa se onda neje***š dok ju ponovno dobiješ. nemojte sada svi skočiti za vrat koji misle suprotno. to sam čuo i nisam rekao da je 100% sigurno.

--- Kraj citata ---

ja sam uvjek furao kopiju sa sobom i svaki put kad su me zaustavili su rekli da idem podignut vozačku (nikakve kazne), a imao sam i sudar kad sam imao uvjerenje, i sudac je sve radio ko da imam vozačku, nikad problema

ivan007:

--- Citat: Keky.sb - 10 Prosinac, 2008, 22:58:48 ---nemam pojma kolika je kazna, ali znam da ne smiješ voziti sa tom potvrdom.

nešto sam čuo da ti ju policajac smije i poderati, pa se onda neje***š dok ju ponovno dobiješ. nemojte sada svi skočiti za vrat koji misle suprotno. to sam čuo i nisam rekao da je 100% sigurno.

--- Kraj citata ---
samo nek podere  :blowjob1:

Keky.sb:

--- Citat: sfx - 10 Prosinac, 2008, 23:01:46 ---ja sam uvjek furao kopiju sa sobom i svaki put kad su me zaustavili su rekli da idem podignut vozačku (nikakve kazne), a imao sam i sudar kad sam imao uvjerenje, i sudac je sve radio ko da imam vozačku, nikad problema

--- Kraj citata ---

ok. možda je tako i priznali su ti taj papir, ali ti nemaš važeću vozačku dozvolu bez koje ne smiješ voziti. tada je sve dobro prošlo, ali možda idućih 10 puta nebi.

sfx:

--- Citat: Keky.sb - 11 Prosinac, 2008, 01:57:30 ---
--- Citat: sfx - 10 Prosinac, 2008, 23:01:46 ---ja sam uvjek furao kopiju sa sobom i svaki put kad su me zaustavili su rekli da idem podignut vozačku (nikakve kazne), a imao sam i sudar kad sam imao uvjerenje, i sudac je sve radio ko da imam vozačku, nikad problema

--- Kraj citata ---

ok. možda je tako i priznali su ti taj papir, ali ti nemaš važeću vozačku dozvolu bez koje ne smiješ voziti. tada je sve dobro prošlo, ali možda idućih 10 puta nebi.

--- Kraj citata ---

sve ovisi na koga naletiš  :dontknow:

dino gp1:

--- Citat: sfx - 11 Prosinac, 2008, 19:43:42 ---
--- Citat: Keky.sb - 11 Prosinac, 2008, 01:57:30 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

sve ovisi na koga naletiš  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Tako je, mene su zaustavili i dao sam potvrdu o položenom ispitu i policajac mi je rekao samo da odem što prije napraviti dozvolu, još mi je gledao i tablicu koja je pod "repom" i nije ništa rekao... :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju