Općenito > Propisi

sankcije?

(1/2) > >>

ivan007:
polozio sam a1 kategoriju u 7 mjesecu i jos nisam iso upisat u vozacku nego se vozim sa onim papiricem,jel postoji kakva kazna za to :dontknow: nisam ponovo iso jel mi je pocetkom ove godine isteklo onih 2g za B kategoriju i sad opet da idem vadit novu vozacku  :nono:

sfx:

--- Citat: ivan007 - 10 Prosinac, 2008, 22:49:40 ---polozio sam a1 kategoriju u 7 mjesecu i jos nisam iso upisat u vozacku nego se vozim sa onim papiricem,jel postoji kakva kazna za to :dontknow: nisam ponovo iso jel mi je pocetkom ove godine isteklo onih 2g za B kategoriju i sad opet da idem vadit novu vozacku  :nono:

--- Kraj citata ---

ja sam se 2 godine vozio s uvjerenjem jer me zaebo zakon i nikad problema

ivan007:
iskreno da ti kazem ja oko toga nista nekuzim :drunken_smilie: a1,a2,A boze sacuvaj htio sam polagat A kategoriju kazu mi nemozes nemas 24 god ......lol!daj a2 onda nije jos definirana :laughing7: daj sta das onda jbt i tako sam polozio a1 imam skuter 125 kubika pa se nisam zalio.imam 22g kad cu moc polagat  A kategoriju sa 24?    DA  ili    NE    ??????

Keky.sb:
nemam pojma kolika je kazna, ali znam da ne smiješ voziti sa tom potvrdom.

nešto sam čuo da ti ju policajac smije i poderati, pa se onda naje***š dok ju ponovno dobiješ. nemojte sada svi skočiti za vrat koji misle suprotno. to sam čuo i nisam rekao da je 100% sigurno.

Keky.sb:

--- Citat: ivan007 - 10 Prosinac, 2008, 22:57:16 ---iskreno da ti kazem ja oko toga nista nekuzim :drunken_smilie: a1,a2,A boze sacuvaj htio sam polagat A kategoriju kazu mi nemozes nemas 24 god ......lol!daj a2 onda nije jos definirana :laughing7: daj sta das onda jbt i tako sam polozio a1 imam skuter 125 kubika pa se nisam zalio.imam 22g kad cu moc polagat  A kategoriju sa 24?    DA  ili    NE    ??????

--- Kraj citata ---

na žalost: DA

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju