Općenito > Propisi
Bez retrovizora, ko je imao problema s murjom?
SlowRider:
--- Citat: 3alfa3 - 12 Prosinac, 2008, 16:43:09 ---
--- Citat: 2TDottore - 12 Prosinac, 2008, 13:01:18 ---
--- Citat: 3alfa3 - 12 Prosinac, 2008, 12:49:43 ---U Zagrebu, napraviti 1000 metara bez retrovizora je voznja na srecu.
Ne preporucam.
--- Kraj citata ---
onda ja imam jako puno srece jer se 6 godina vozim bez retrovizora po centru zagreba. :toothy9:
--- Kraj citata ---
Ja ne zelim u prometu ovisit o faktoru srece
--- Kraj citata ---
Ako nista drugo, onda volim gledati u retrovizore dok stojim na semaforu, a vozila mi se priblizavaju.
dhorvat:
--- Citat: 180fxr - 11 Prosinac, 2008, 23:46:27 ---Ja sam stavio 2 lcd-a 52cm.. i kamere iza... i sad sam miran....samo me po kisi malo trese struje od tv-a..... :laughing7:
--- Kraj citata ---
:rofll: :rofll: :rofll:
--- Citat: 2TDottore - 11 Prosinac, 2008, 21:06:30 ---ja neznam jesam ja glup ili ne kuzim al nije mi jasno kakve veze imate vi sa nama koji nemamo retrovizore.Vi se tak i tak vozite ko da ih i imamo a mi smo ti koji trebamo paziti puno vise kad se vozimo u grupi jer ti tak i tak neznas i da ja imam retrovizore dal gledam u njih kad se vozim u grupi ili ne gledam tak da ti dodje na isto a pogotovo ne vidis ak imam crni vizir na kacigi i ne kuzim kaj vas smeta kaj se mi vrtimo cijelo vrijeme sim pa tam. :dontknow:
--- Kraj citata ---
A jesi bedast :angry7:
Kaj nije ljepše imat retrovizore pa se ne moraš celo vreme vrtit ko budala :toothy3:
BTW. i ja sam jedan od onih kojima ljepše zgleda scoot pogotovo ak ima lijepe retrovitore ko ovi novi skuteri današnjice! :icon_thumright:
Ne računam kineze u ovo :confused5:
zoki_NRG:
sto se tice tih retrovizora, murja me zajebavala oko svega...
- prvi put prvi tjedan kad me zaustavila murja, nisam imao ni vozacku ni nis, imao sam plave led diode al sam se na to izvuko, jer nisam imao vozacku
- drugi put tablica i retrovizori...oprostio mi s tim da sam morao vratit, da bi me nakon par dana vidio al nije bio na motoru =)
- treci put tablica, retrovizori, crvene diode ispred u pozicijama, kao da cu dobit doma poziv, jos nista...
- cetvrti put samo tablica
- peti put mi je samo srao ali sreca nisam bio na motoru nego je bio parkiran
- sesti put dobio kaznu za tablicu kad smo isli na meet u Rijeku
mozda je bilo jos pokoji put....al se ne sjecam, vise je bilo izbjegavanja...i tako...
black-rox:
Vozim bez retrovizora već od kad sam počeo voziti motore a to je bilo davno davno nikada nisam imao problema s time jer koliko vozim motor samo su me par puta uspjeli zaustaviti :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9:
igor27:
--- Citat: 3alfa3 - 12 Prosinac, 2008, 16:43:09 ---
--- Citat: 2TDottore - 12 Prosinac, 2008, 13:01:18 ---
--- Citat: 3alfa3 - 12 Prosinac, 2008, 12:49:43 ---U Zagrebu, napraviti 1000 metara bez retrovizora je voznja na srecu.
Ne preporucam.
--- Kraj citata ---
onda ja imam jako puno srece jer se 6 godina vozim bez retrovizora po centru zagreba. :toothy9:
--- Kraj citata ---
Ja ne zelim u prometu ovisit o faktoru srece
--- Kraj citata ---
potpis :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju