Općenito > Propisi
Bez retrovizora, ko je imao problema s murjom?
efz:
--- Citat: SlowRider - 11 Prosinac, 2008, 18:44:31 ---
--- Citat: 2TDottore - 11 Prosinac, 2008, 12:13:51 ---meni nije.ja sam se navikao bez njih na okret glave.ja sad i kad ih imam ne skuterima koje jos vozim osim stalkera i sp-a uvjek okrecem glavu.Navika jebiga. :laughing7:
--- Kraj citata ---
Navika da, ali kada se vozimo u grupi drugi moraju paziti na tebe :jerk:
Vjeruj mi da uopce nije ugodno kada se vozis s nekim tko nema retrovizore.
--- Kraj citata ---
Potpis
gokiSP:
pa kakve veze imaju oni koji imaju retrovizore s ovima koji nemaju??? ovaj koji nema okrece se i naucio se tako vozit, a ovaj ko ima gleda u retrovizore jer se i on takoder naucio tako vozit...
3alfa3:
--- Citat: gokiSP - 12 Prosinac, 2008, 16:27:46 ---ovaj koji nema okrece se
--- Kraj citata ---
I u tom trenu ne vidi sto se naprijed desava. Probaj to radit u guzvi na zelenom valu 5 metara iza nekog auta koji je upravo nasao mjesto za parking nakon pola sata trazenja i sav sretan opali po kocnici kako bi stigao stat na to mjesto
3alfa3:
--- Citat: 2TDottore - 12 Prosinac, 2008, 13:01:18 ---
--- Citat: 3alfa3 - 12 Prosinac, 2008, 12:49:43 ---U Zagrebu, napraviti 1000 metara bez retrovizora je voznja na srecu.
Ne preporucam.
--- Kraj citata ---
onda ja imam jako puno srece jer se 6 godina vozim bez retrovizora po centru zagreba. :toothy9:
--- Kraj citata ---
Ja ne zelim u prometu ovisit o faktoru srece
gokiSP:
pa u tom slucaju se nebi okretao jer vidim da je ispred mene auto koji bi mogao zakociti, ja nikad nisam imao retrovizore ni na jednom motoru i od uvijek se okrecem i nikad me to okretenje nije dovelo u neku opasnu situaciju...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju