http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=4712.0Najnovija viest - još nepotvrđeno: Neer..najtraženija osoba ovih dana u Hrvata, viđen je prošli tjedan na skijalištu u Oberkleinkirchenu u društvu stanovite Katarine- Navodno su pili kuhano vino, a on joj je pjevušio na uho nešto kao: " Kiss me Kate - life is a bitch - I am a pimp..¨"
Kasnije je otišao napraviti đir na skijama, ali zahvaljujući tehnici vožnje...vinu.., a možda i pokušaju da izbjegne vašeg foto reportera...snimljen je u pozi u kojoj ga nije lako prepoznati:
Evo Neer -a. Smrznuo se malo na skijanju pa je svratio u toplije krajeve, a usput da provjeri jesu li uplaćeni novci legli na racun u banci na British Virgin Islands. Ekskluzivna izjava: da, ja i Katarina se malo vozimo, ali ovaj skuter nije moj ( moj još nije popravljen ). Ovaj nam je posudio prijatelj Roman A. koji se okolo mota sa svojom jahtom i djevojkom Svetlanom Meshinovom
Neer u Egiptu
izjava: Ove deve i nisu baš nešto...između 50 ccm 4 taktnog i serijskog cvaje....
Dakle, klip je nabavljen. Većeras su se skupili suradnici, mehaničari i financijski savjetnici ( onaj što pokriva lice rukama...da, to je taj kojemu je prvo palo na pamet ) . Padaju dogovori za ugradnju klipa, pada još štošta toga...nažalost .... dragi forumaši....ugradnja klipa nije jeftin posao, treba još puno toga....stoga vas pozivamo da i dalje uplaćujete, uplaćujete ,uplaćujete.....
Evo slika sa dogovora:
Da, draga forumaši...oči vas ne varaju....ova slatka plavuša s noktima i sisama je naša slavna Trudy - stručnjakinja za štelanje ventila na Baotianu i razradu raznih vrsta klipova. I ona se odlučila priključiti Neerovom teamu za ugradnju klipa
Više o njoj možete pročitati na
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=4431.0 Ma pustite Neer-a , nikoga on više ne zanima sudeći po PM i porukama čitatelja ovog threada . Trudy....!!!!! otkad su objavljene njezine slike s Neerovog party-a i filmić kako štela ventile na Baotianu večina forumašđa misli samo o njoj. Danju, ali uglavnom noću.....
Slavna mehaničarka golica maštu naših forumaša..i izaziva glad za znanjem koje im ova sposobna, napredna sigurno, između , svega ostalog može prenijeti.....
Stoga Trudy ponovo u akciji - samo za čitatelje
www.mojskuter.com foruma - najnoviji Trudy-in uradak pod nazivom : " Kako isisati katalizator iz auspuha i time dobiti ¸17 % više snage"