Općenito > Propisi

Polaganje - 125 ccm

<< < (12/16) > >>

Keky.sb:

--- Citat: Shiltac - 29 Siječanj, 2009, 23:30:15 ---
--- Citat: RideRR4EveRR - 29 Siječanj, 2009, 14:02:07 ---Evo imam jedno pitanje tu ču stavit da ne otvaram novu temu. Znači imam a1 kategoriju i kad ču htjet polagat B šta ču sve morat polagat? Sve najnormalnije ili ? Zato jel mi frend jedan tvrdi da imam onda samo 15 sati vožnje i nemoram one testove  ??? . Lječnički moram jel stariji od 6 mjeseci ne vrjedi... Onda ?

--- Kraj citata ---

takav je moj slučaj. moraš sve osim prve pomoći, i ako želiš A možeš ga polagat sa 24 godine.

--- Kraj citata ---

šta je to nešto po novom???
ja sam položio prvo A1 i kada sam napunio godine za auto, tj. B kategoriju, odvozio sam 20 sati auto, produžio lječnički i peglaj na ispit. SVE su mi priznali.

180fxr:
da al vise ne priznaju....

smedamecka:
ja san polozia A1 19.07.2007 i sad polazen za B kategoriju i receno mi je koliko san razumia (bia san pospan) da cu uz B dobit A2 do 35 KW a sa 24g valjda triba polozit opet za A kategoriju..
Jadni oni ni sami ne znaju kako i zasto to se sve odvija tako glupo.......???????????

Marekvz1:
jesu vas sjebali... :angry7: :angry7:

Shiltac:

--- Citat: smedamecka - 30 Siječanj, 2009, 18:04:41 ---ja san polozia A1 19.07.2007 i sad polazen za B kategoriju i receno mi je koliko san razumia (bia san pospan) da cu uz B dobit A2 do 35 KW a sa 24g valjda triba polozit opet za A kategoriju..
Jadni oni ni sami ne znaju kako i zasto to se sve odvija tako glupo.......???????????

--- Kraj citata ---

Nema A2!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju