Općenito > Propisi
Polaganje - 125 ccm
hawk:
jel mi može ko opisat taj zakon?? o čemu se uopće radi?? sad je i mene strah?? jer sam ja krenio u 1 mj ove godine s polaganjem za a1
RideRR4EveRR:
Evo imam jedno pitanje tu ču stavit da ne otvaram novu temu. Znači imam a1 kategoriju i kad ču htjet polagat B šta ču sve morat polagat? Sve najnormalnije ili ? Zato jel mi frend jedan tvrdi da imam onda samo 15 sati vožnje i nemoram one testove ??? . Lječnički moram jel stariji od 6 mjeseci ne vrjedi... Onda ?
charnel:
moras voznju sve satove, moras odslusat samo 4 sata predavanja (toliko i platis), ali moras na ispit, ne moras prvu pomoc na ispit. Lijecnicki moras.
Shiltac:
Evo moj slučaj sada...
A1 sam položio 09.07.2007., u ponedeljak 02.02.2009 imam ispit vožnje B kategorije (nadam se da bum položil), a sad problem. Ja budem dobio vozačku na 10 godina, normalno da do 24 godine nesmije vozit više od 102 konja i slično, ali ne dobivam A2 jer to kao ne postoji! Nego ako želim mogu sa 24 godine ići POLAGAT pravi A! Ništa neću dobit kako je bilo rečeno kad sam potpisivao ugovore u autoškoli... jebiga! mogu se žalit upravi za vodovod!!
Shiltac:
--- Citat: RideRR4EveRR - 29 Siječanj, 2009, 14:02:07 ---Evo imam jedno pitanje tu ču stavit da ne otvaram novu temu. Znači imam a1 kategoriju i kad ču htjet polagat B šta ču sve morat polagat? Sve najnormalnije ili ? Zato jel mi frend jedan tvrdi da imam onda samo 15 sati vožnje i nemoram one testove ??? . Lječnički moram jel stariji od 6 mjeseci ne vrjedi... Onda ?
--- Kraj citata ---
takav je moj slučaj. moraš sve osim prve pomoći, i ako želiš A možeš ga polagat sa 24 godine.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju