Općenito > Propisi
Polaganje - 125 ccm
ivan007:
ja sam polozio prosle godine a1 kazu zakasnio si 20 dana reko dobro polozim tu a1 i dan danas nisam upiso kategoriju u vozacku nit imam u planu :nono:
YamahaSpy:
Ja ne cu niti ici polagat za motor... Nego odmah auto, jeftinije me ispadne nego motor pa auto.
RideRR4EveRR:
hm ja neznam kako se meni to gleda. Počeo sam polagat dosta prije zakona. Čak sam i testove rješio prije zakona al onda mi se protezalo to kroz cjelo ljeto i položio sam jedno mjesec dana nakon zakona. Dok sam se upisivo lik mi reko kao da se brzo upišem dok me ne zahvati zakon ako se odma upišem onda me ne zahvača. Al lik je inače poznati "ribič" :toothy12: pa odma pola oduzmeš od toga lol. Jel zna neko kako je u mojoj situaciji onda ?
ivan007:
znaci na onom papiru sto si polozio piseti ti datum u novom zakonu.........znaci gadno ti se pise ko i meni :sad1:
RideRR4EveRR:
--- Citat: ivan007 - 20 Siječanj, 2009, 00:04:50 ---znaci na onom papiru sto si polozio piseti ti datum u novom zakonu.........znaci gadno ti se pise ko i meni :sad1:
--- Kraj citata ---
Daaamn. a još sam se ja budala zezo i odugovlacio nije mi se dalo ič i to. A da sam bio pametan sad bi sa 18 ko car vozačku dobio :toothy12: . Al dobro. Vozačka nikad nije bila problem :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju