Općenito > Propisi

Polaganje - 125 ccm

<< < (8/16) > >>

Marekvz1:
budale.sve za lovu.j#bo te danas nek ideš polagat A,B, ne daj Bože C i E kategoriju,moraš dići kredit na 5 godina.jebeš to!!!!! :drunken_smilie: :drunken_smilie:

igor27:
čujem nešto da dosta ruše ove koji polažu A a imali su A1 ili tak nešto.

jedna mala greška na poligonu ili vani odmah padaš,nesmiješ ni jednu grešku napraviti. :drunken_smilie:

dino gp1:

--- Citat: igor27 - 03 Siječanj, 2009, 19:38:52 ---čujem nešto da dosta ruše ove koji polažu A a imali su A1 ili tak nešto.
jedna mala greška na poligonu ili vani odmah padaš,nesmiješ ni jednu grešku napraviti. :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

Ovi u HAC-u su gamad, treba im novac pa ruše ljude na ispitima :angry7:

giannelli:

--- Citat: ichko - 03 Siječanj, 2009, 11:52:04 ---Nemgou vjerovat da je to kod vas toliko skupo,ja sam platio nesto manje od 200 eura (manje od 1400kn) za polaganje A kategorije,i do 18 godine imam zabranu do 125 ccm, a po navrsenoj 18 nemoram nista posebno polagat nego mogu vozit koji god ocu motor....I na casove nisam ni morao bukvalno ici,traju 15 dana po 2 sata dnevno,ja sam isao samo 2 zadnja dana, polganje testova za pola sata gotovo,i onda posle 15 dana polaganje voznje, jedan dan polganje poligona,a jedan dan polaganje gradske voznje....Mislim u odnosu na to vase ovo moje je sprdnja...

--- Kraj citata ---
cuj 15 dana po dva sata, manje platite vise dobijete. :D
nama je bilo prvi tjedan, predavanja, iduci tjedan od pon do čet su bili probni testovi s tim da je u čet popodne bio zavrsni pismeni test.. iza toga 15sati voznje po gradu. a naplate 5000kn.

ma drzava hrvatska je u banani, ljep je jedan dio zakonske strane ali veliki dio druge strane.. blah.

hawk:
kod nas to košta oko 3000kn sa ispitima, prvom pomoći itd i sa 18 možeš polagat za A, ako nemaš položeno za A1 za A možeš tek sa mislim 24. jel možda tko zna pa da mi kaže šta me to čeka na poligonu jer i ja na proljeće moram odradit vožnju??? Hvala

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju