Tehnički kutak > Tuning skutera

dellorto phbg 17 vakum

<< < (6/8) > >>

charnel:

--- Citat: dhorvat2 - 11 Prosinac, 2008, 22:43:55 ---
--- Citat: aprilija top - 11 Prosinac, 2008, 18:25:17 ---daj ajde kakve su to gluposti svaki fergazer na svijeti ima iberlauf kak bi inace u casicu dotical benzin daj ne jedite g#vn# a ti zbusi vakum ventil da ti benzin stalno curi iglica u fergazeru ce zatvorit dotok i bok meni tak radi vec 2g

--- Kraj citata ---

Aj smo živčaniiii   :drunken_smilie:

Pa zezam se za iberlauf! Valjda kužiš da ja i dottore opet spamamo! Šala  :toothy12:

BTW. solidno mi izgleda ovaj vakum koji su dečki napravili... Budemo vidli sutra kak funkcionira  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
pa vi se non stop kao zezate, pa se moze dogodit da ljudi koji zele nesto naucit na kraju krivo skuze zbog zezanja... ovo je podforum  Tuning skutera i tehnička pitanja a ne Offtopic.

malaguti f12:
znaci tu po vama frg mora curit ili
neznam tak vi velite :rofll:

malaguti f12:

--- Citat: aprilija top - 11 Prosinac, 2008, 18:25:17 ---daj ajde kakve su to gluposti svaki fergazer na svijeti ima iberlauf kak bi inace u casicu dotical benzin daj ne jedite g#vn# a ti zbusi vakum ventil da ti benzin stalno curi iglica u fergazeru ce zatvorit dotok i bok meni tak radi vec 2g

--- Kraj citata ---

hvala na savjetu al vec rijeeno vakum slozen

sfx:
radi kako treba na kraju?

Hrga:
e da nekuzim kako nije nitko skuzio ali ovo nije 17,5 karb  :laughing6: :laughing6: :laughing6: ili je dell 19 PHBG ili 21

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju