Tehnički kutak > Tuning skutera
dellorto phbg 17 vakum
neer:
--- Citat: 2TDottore - 11 Prosinac, 2008, 12:29:14 ---
--- Citat: dhorvat2 - 11 Prosinac, 2008, 12:27:13 ---Ja uopće nemam iberlauf. Moj fergazer ne pušta višak benzina jer je savršen i savršeno poštelan :toothy12:
--- Kraj citata ---
:bootyshake:
--- Kraj citata ---
neki imaj na dnu casice a neki gore na aluminijskom tjelu.
aprilija top:
daj ajde kakve su to gluposti svaki fergazer na svijeti ima iberlauf kak bi inace u casicu dotical benzin daj ne jedite g#vn# a ti zbusi vakum ventil da ti benzin stalno curi iglica u fergazeru ce zatvorit dotok i bok meni tak radi vec 2g
3alfa3:
--- Citat: neer - 11 Prosinac, 2008, 18:22:28 ---
--- Citat: 2TDottore - 11 Prosinac, 2008, 12:29:14 ---
--- Citat: dhorvat2 - 11 Prosinac, 2008, 12:27:13 ---Ja uopće nemam iberlauf. Moj fergazer ne pušta višak benzina jer je savršen i savršeno poštelan :toothy12:
--- Kraj citata ---
:bootyshake:
--- Kraj citata ---
neki imaj na dnu casice a neki gore na aluminijskom tjelu.
--- Kraj citata ---
Zbog gravitacije Zemlje, iberlauf ne moze biti na tom mjestu.
Na dnu casice je serafic za ispustanje benge.
;D
2TDottore:
--- Citat: aprilija top - 11 Prosinac, 2008, 18:25:17 ---daj ajde kakve su to gluposti svaki fergazer na svijeti ima iberlauf kak bi inace u casicu dotical benzin daj ne jedite g#vn# a ti zbusi vakum ventil da ti benzin stalno curi iglica u fergazeru ce zatvorit dotok i bok meni tak radi vec 2g
--- Kraj citata ---
tak radi i meni vec isto dosta dugo ali to igra kod skroz ispravnih fergazera ali cim se fergazer malo sjebe nacuri ti komletan benzin iz rezervar ili u karter ili kroz filter van i kaj onda.Onda je sranje.
dhorvat:
--- Citat: aprilija top - 11 Prosinac, 2008, 18:25:17 ---daj ajde kakve su to gluposti svaki fergazer na svijeti ima iberlauf kak bi inace u casicu dotical benzin daj ne jedite g#vn# a ti zbusi vakum ventil da ti benzin stalno curi iglica u fergazeru ce zatvorit dotok i bok meni tak radi vec 2g
--- Kraj citata ---
Aj smo živčaniiii :drunken_smilie:
Pa zezam se za iberlauf! Valjda kužiš da ja i dottore opet spamamo! Šala :toothy12:
BTW. solidno mi izgleda ovaj vakum koji su dečki napravili... Budemo vidli sutra kak funkcionira :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju