Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: dhorvat2 - 11 Prosinac, 2008, 12:27:13Ja uopće nemam iberlauf. Moj fergazer ne pušta višak benzina jer je savršen i savršeno poštelan
Ja uopće nemam iberlauf. Moj fergazer ne pušta višak benzina jer je savršen i savršeno poštelan
Citat: 2TDottore - 11 Prosinac, 2008, 12:29:14Citat: dhorvat2 - 11 Prosinac, 2008, 12:27:13Ja uopće nemam iberlauf. Moj fergazer ne pušta višak benzina jer je savršen i savršeno poštelan neki imaj na dnu casice a neki gore na aluminijskom tjelu.
daj ajde kakve su to gluposti svaki fergazer na svijeti ima iberlauf kak bi inace u casicu dotical benzin daj ne jedite g#vn# a ti zbusi vakum ventil da ti benzin stalno curi iglica u fergazeru ce zatvorit dotok i bok meni tak radi vec 2g
Citat: aprilija top - 11 Prosinac, 2008, 18:25:17daj ajde kakve su to gluposti svaki fergazer na svijeti ima iberlauf kak bi inace u casicu dotical benzin daj ne jedite g#vn# a ti zbusi vakum ventil da ti benzin stalno curi iglica u fergazeru ce zatvorit dotok i bok meni tak radi vec 2g Aj smo živčaniiii Pa zezam se za iberlauf! Valjda kužiš da ja i dottore opet spamamo! Šala BTW. solidno mi izgleda ovaj vakum koji su dečki napravili... Budemo vidli sutra kak funkcionira
molim kaj ha
Citat: malaguti f12 - 12 Prosinac, 2008, 12:22:38molim kaj haimas 19 ili 21mm karb
ja neznam da postoji dellorto 17,5 phbg...