Općenito > Generalno o skuterima
grijnje aluminja
te-te-ac:
idi kupi novo sta god da je :toothy12:
gokiSP:
ajde da otkrijem o cemu se radi, nije ruckica kocnice nego misli krivit polugicu mijenjaca na mitu...
kako mi je to onda najpametnije napraviti??? moram ju pokrivit par cm na van jer mi zapinje za nozicu... :help:
2TDottore:
--- Citat: gokiSP - 09 Prosinac, 2008, 23:04:11 ---ajde da otkrijem o cemu se radi, nije ruckica kocnice nego misli krivit polugicu mijenjaca na mitu...
kako mi je to onda najpametnije napraviti??? moram ju pokrivit par cm na van jer mi zapinje za nozicu... :help:
--- Kraj citata ---
nemoj to pigat jer ce puknut.radje pobrusi nogaru ak struze po njoj ili njeznije saltaj u nizu.kak meni nie nis strugalo. :laughing7:
gokiSP:
pa kad se ti nisi ni vozio, ja danas napravio 50 km i pocelo me jebat to, nisam ga mogao sibnut u 1. :dontknow:
2TDottore:
--- Citat: gokiSP - 09 Prosinac, 2008, 23:32:13 ---pa kad se ti nisi ni vozio, ja danas napravio 50 km i pocelo me jebat to, nisam ga mogao sibnut u 1. :dontknow:
--- Kraj citata ---
kak se nisam vozio.napravio sam skoro 3000km.A kaj ce ti prva u voznji.A kad stanes normalno se prebaci u prvu.Spigaj maalo bocnu nogaru prema zadnjoj vilici jer mozda su je ovi u transportu sjebali. :angry9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju