Općenito > Maxiskuteri
spulja 4t
exfreerider:
Koliko sam čuo Kolak koji je vozio PH je prerađivao ser spuh na vxr i dobici su bili vidljivi
black-rox:
--- Citat: marko209vx - 18 Prosinac, 2008, 12:21:59 ---
--- Citat: chofus1 - 17 Prosinac, 2008, 23:32:25 ---jedan poznanik imo vx naturpijan na 209..i sve ostale malossi perverzije..imo je šakala..i nije iso nista losije ili sporije od vxa sa istim dijelovima al sa drugim spuhom...tako da...
on je to imao..kad jos nisu postojali serdarevic...kucelj..deak.itd itd
--- Kraj citata ---
jel to mozda Joka? crveni vxr?
gledaj sa ovim se bas nebi slozio, jer da je on imo sve, sve sto uljucuje ventile i karb (u sto bas ne vjerujem) sigurno mu nebi bila ista stvar da je imao shacala ili serdarevica, tako da ono... :glasses9:
problem kod ljudi je sta svi misle sad cu ja stavit top i vxr ce mi letit, sto nije uvijek slucaj...nije to 2t
--- Kraj citata ---
Pa nije ni na 2T da staviš spuh pa da leti ima tu igre da bi to išlo.....
gun_rider:
skineš katalizator na serijskom auspuhu i dobit ćeš isto šta i sa svim tim slip-on auspusima...
nema tu nikakvih dobitaka bez grane...normalno ne neka onako odoka fi 4-5 prstiju...nego sa nečim proračunatim tipa akrapović, leovince...sa tim možda i dobiješ nešto...ali vrlo malo i neisplativo...
Koga zanimaju performanse nek puca na multivar, termo grupu, bregastu, obradu glave bla bla...nema nekog kruva od auspuha na 4t :dontknow:
Marekvz1:
šta dobiš ako skineš katalizator?
Marekvz1:
šta dobiš ako skineš katalizator?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju