Općenito > Maxiskuteri
spulja 4t
chofus1:
zanima me jel ko ''prerađivo'' serijski spuh od vxr???
tj jel ga otvaro? vadio komore itd?
naime imam 2 serijska spuha za vxr..jedan je u malo boljem stanju pa mi je taj na motoru..
pa sam se htio pozabavit malo sa drugim..
ima li neko presjek kak to izgleda iznutra itd?
nije mi bitno hocu li sta dobit s njim il ne..neg ovak jer nemam sta pametnije s njim..jer ga prodat necu :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie:
marko209vx:
odustani od toga, frend ga je otvarao i poskidao veci dio onih komora, rezultat nikakav samo motor prdi bzvz
ToNYGP1Racing:
Ja se nebi zajebavo s tim. to je komplicirano. ak vec oces novi spuh. kupi leo vnice 4road. :icon_thumright:
180fxr:
kakav leo4road.... skup ko da je zlatan..... odi kod lastovcica i za 1200 ili 1500 ovisi koji model oces..... ovalni ili okrugli..... i motor se cuje bruutalno.... al mozes i ovo sto si ti reko uzmi taj koji je losiji.. pazi da nema jos benzina u njemu.... znaci da je suh... uzmi fleksu .... i na vrhu gdje je izlaz ga presjeci.... tocno tamo gdje su ga i oni varili.....
chofus1:
--- Citat: ToNYGP1Racing - 11 Prosinac, 2008, 12:28:12 ---Ja se nebi zajebavo s tim. to je komplicirano. ak vec oces novi spuh. kupi leo vnice 4road. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
da dam 2500 kn za obicnu konzervu lima? neeeeeeeeeeee
auspuh mozes napravit za 500 kn...bar je moj frend napravio
a i btw nije fora imat nesta sto mozes kupit u trgovini...fora je kad imas nesta unikatno...nesto sto drugi nemaju...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju