Općenito > Maxiskuteri
spulja 4t
Marekvz1:
a kak da skine katalizator?morali bi tasturit auspuh. :happy8:
marko209vx:
--- Citat: black-rox - 14 Prosinac, 2008, 00:12:17 ---Ja sam stavio serdarevića i motor se preporodio ti deaki i ostala ekipa 0 bodova
--- Kraj citata ---
ma molim te pricas nebuloze....isti k**ra* koji je auspuh, svi ti hand made tipa serdo, deak su k**ra* sve sam probao i sve isti drek, istina serdo je jako dobar ali novi deak je bar 3 puta bolji i kvalitetniji sto se jos istice sa pravom granom a ne onim serijskim granama. kod 4 t ako je auspuh ful otvoren motor ce is bolje a serdarevic je upravo to, kao i novi deak.
ako cemo o tome koji je dobar kupi PM TUNING pa ces vidit sta je auspuh.
dino gp1:
--- Citat: marko209vx - 17 Prosinac, 2008, 16:33:22 ---
--- Citat: black-rox - 14 Prosinac, 2008, 00:12:17 ---Ja sam stavio serdarevića i motor se preporodio ti deaki i ostala ekipa 0 bodova
--- Kraj citata ---
ma molim te pricas nebuloze....isti k**ra* koji je auspuh, svi ti hand made tipa serdo, deak su k**ra* sve sam probao i sve isti drek, istina serdo je jako dobar ali novi deak je bar 3 puta bolji i kvalitetniji sto se jos istice sa pravom granom a ne onim serijskim granama. kod 4 t ako je auspuh ful otvoren motor ce is bolje a serdarevic je upravo to, kao i novi deak.
ako cemo o tome koji je dobar kupi PM TUNING pa ces vidit sta je auspuh.
--- Kraj citata ---
Kolika je cijena tom auspuhu?
marko209vx:
mislim da 400e ali u njamackoj, kod nas ti to ispadne 700 e nemas ga tu za kupit. znam jer ga ima jedan moj poznanik, stavio ga na vespu 200 i motor ne da ide nego leti. Jedina mana mu je sto je ruzan, ali na vespi odlicno stoji.
https://www.pmtuning.co.uk/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Store_Code=PT&Product_Code=01-PM68
sven_vx:
nije bas jako ruzan...mozda bi i na runneru lijepo stajo... :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju