Tehnički kutak > Tuning skutera

prerada na dva cilindra

<< < (2/8) > >>

dhorvat:

--- Citat: RimSo - 08 Prosinac, 2008, 18:17:31 ---A blok i deklo ? Kako si mislio ovo postavit..ajd manje tam vam za spuhare i to al brate nema mi mjesta za 2 radojke.. :happy6:

--- Kraj citata ---

Pa kolko vidim taj dio bloka u paketu je proširenje za drugi cilindar a ostalo se samo stavi serijski na drugu stranu kak i dođe! Brijem da je najteži dio centrirati to u sredinu i staviti spuhove...

Jedino ak ima još koja caka... (osim getribe)

Aj da čujem fanatike  :icon_tongue:

neer:

--- Citat: robert - 08 Prosinac, 2008, 18:22:02 ---
--- Citat: RimSo - 08 Prosinac, 2008, 18:17:31 ---A blok i deklo ? Kako si mislio ovo postavit..ajd manje tam vam za spuhare i to al brate nema mi mjesta za 2 radojke.. :happy6:

--- Kraj citata ---
pa tvoj minarelli blok preradiš da ovaj njihov blok paše između!
@neer: nije skupo košta samo 3300eura na attacku, to bi bilo nekih 10000 eura kompletan setup

--- Kraj citata ---
haha a ja misllla ajoooj ajoooooojj...3300 jura pa di ti ljudi zive 21 milja kuna pa to je bagatela hac ja bi dva  :toothy9: :toothy12: :toothy9:

robert:
e da se to sve ljepo složi sa odgovarajućom getribom, kvačilom itd... mogao bi i nexusa 500 kupiti a ostane mi još i za 3-4 lune

dhorvat:

--- Citat: robert - 08 Prosinac, 2008, 18:27:56 ---e da se to sve ljepo složi sa odgovarajućom getribom, kvačilom itd... mogao bi i nexusa 500 kupiti a ostane mi još i za 3-4 lune

--- Kraj citata ---

Al nemaš skuter sa dva cilindra  :icon_tongue:

Ja bi kupil to i stavio dvije serijale gore sa serijskim spuhovima!  :toothy12:

3alfa3:

--- Citat: dhorvat2 - 08 Prosinac, 2008, 18:30:00 ---
--- Citat: robert - 08 Prosinac, 2008, 18:27:56 ---e da se to sve ljepo složi sa odgovarajućom getribom, kvačilom itd... mogao bi i nexusa 500 kupiti a ostane mi još i za 3-4 lune

--- Kraj citata ---

Al nemaš skuter sa dva cilindra  :icon_tongue:

Ja bi kupil to i stavio dvije serijale gore sa serijskim spuhovima!  :toothy12:

--- Kraj citata ---

To onda sparkiras u garazu i imas 24sata zagrijan prostor (termoakumulaciona pec) ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju