Tehnički kutak > Tuning skutera
prerada na dva cilindra
robert:
znam da je ova tema već jednom postojala ali je nemogu naći!
gledam na scooter attacku i razmišljam kako ovo funkcionira!
znam da trebaju dvije termogrupe, dva auspuha, fergazera i usis!
ima li netko podatke koji je top speed, kako se dva cilinda hlade (jedan ili dva kilera), kako prišerafiti dva auspuha jedan pored drugog?
skupa ali interesantna igračka koja je dostupna za minarelli 50, piaggio 50, 125 i 180 dvotaktaše
RimSo:
A blok i deklo ? Kako si mislio ovo postavit..ajd manje tam vam za spuhare i to al brate nema mi mjesta za 2 radojke.. :happy6:
neer:
ja jedno ne kontam sta ce ovaj komad izmedju radilica.stvarno komplicirana stvar.ali po mome bzvz...koja je cijena :icon_scratch:
3alfa3:
Krajnja ovisi o okretajima i ne vjerujem da je bitno drugacija od jednocilindricnog setupa od istih komponenti. Ali je zato snaga duplo veca i ubrzanje bolje.
Jedino sto bi ovakav setup dozvolio bolesno dugu getribu pa bi onda krajnja mogla biti jako velika, ali bez druge getribe - (skoro) ista kao i 1 cyl verzija.
robert:
--- Citat: RimSo - 08 Prosinac, 2008, 18:17:31 ---A blok i deklo ? Kako si mislio ovo postavit..ajd manje tam vam za spuhare i to al brate nema mi mjesta za 2 radojke.. :happy6:
--- Kraj citata ---
pa tvoj minarelli blok preradiš da ovaj njihov blok paše između!
@neer: nije skupo košta samo 3300eura na attacku, to bi bilo nekih 10000 eura kompletan setup
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju