Tehnički kutak > Tuning skutera

prerada na dva cilindra

<< < (5/8) > >>

pitaNS:
meni je dragster prelep scooter...A formula mi nekako manje extremna po izgledu pa mi nije toliko lepa kao dragster....Prvi put kad sam video dragter bio mi ružan u pm, ali je toliko poseban da sam se zaljubio u taj scoot...jedino mu mana što nema delova kao što kažete...

robert:

--- Citat: 2TDottore - 08 Prosinac, 2008, 19:20:26 ---nekima je ruzan isto ko dragstar ali je sminka i poseban je kad ga skoro niko nema ali odlicno se cuje i super ide.  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
pa ni lunu sa 2 cilindra nebi vidio na svakom ćošku ;D
jedino da priljepim još jedan cilindar na blokove pa će imati 2 cilindra :laughing1:

Crazy Kuree:
još ak se da stavit 2 malossi 172 kita na taj twin blok

2TDottore:

--- Citat: robert - 08 Prosinac, 2008, 19:24:49 ---
--- Citat: 2TDottore - 08 Prosinac, 2008, 19:20:26 ---nekima je ruzan isto ko dragstar ali je sminka i poseban je kad ga skoro niko nema ali odlicno se cuje i super ide.  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
pa ni lunu sa 2 cilindra nebi vidio na svakom ćošku ;D
jedino da priljepim još jedan cilindar na blokove pa će imati 2 cilindra :laughing1:

--- Kraj citata ---

ma lako za cilindar.treba samo stavit jos jedan auspuh koji se spoji na prvi da iz njega izlazi dim i to ti dosta da zavaras 90% ljudi.

robert:

--- Citat: Crazy Kuree - 08 Prosinac, 2008, 19:26:15 ---još ak se da stavit 2 malossi 172 kita na taj twin blok

--- Kraj citata ---
pa može, samo ti trebaju orginal sp180 blokovi! čak i hod radilice možeš naručiti!
@ dottore: sad si me dove na jednu bolesnu ideju oko stylinga!
kako upaliti bengalku preko šaltera?
mislim kako napraviti mehanizam  koji bi palio bengalku!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju