Tehnički kutak > Tuning skutera
Spremanje skutera za zimu
Zeppelin:
--- Citat: Spider_Man - 01 Rujan, 2010, 19:38:45 ---pa kaj onda trebam izvaditi svjećicu i uliti malo ulja?
Ne znam na koju foru bi ga ulio, jer bi sve iscurilo van...barem na mojoj sr-ki :dontknow:
--- Kraj citata ---
ja bi prvo moro izvadit sjedalo da uopće vidim rupu kad skinem svjećicu
animatrix:
ja nisam ni akumulator vadio sa skutera pa je prezivio "zimu". decki nismo u sibiru da je 6mj snijeg. vecina ce drzati skuter u nekoj supi ili garazi di temperatura nece ici ispod nule. previse se brinete
palmers:
moj kada je bio kod cure je stajao pod sjenicom, kisa, snjeg tuca i oluje.. i ja kada bi dosao dobio bi upalu prstiju i lisotva dok ga ne upalim ali cim malo odradi ugasi a i to ga palim jer mi bude dosadno i sve ok.. ma evo ga ko nov.. pa nije to mala beda to su komadi zeljeza i plastike..dajte malo.. :) mislim to je lijepo ali ne bas otici predaleko.. eto bilo bi mi ok da ga se pokrije sa dekom i obuce i onaj prekrivac, i mali tranzistor da mu nije dosadno :)
pralas:
--- Citat: palmers - 02 Rujan, 2010, 00:49:58 ---moj kada je bio kod cure je stajao pod sjenicom, kisa, snjeg tuca i oluje.. i ja kada bi dosao dobio bi upalu prstiju i lisotva dok ga ne upalim ali cim malo odradi ugasi a i to ga palim jer mi bude dosadno i sve ok.. ma evo ga ko nov.. pa nije to mala beda to su komadi zeljeza i plastike..dajte malo.. :) mislim to je lijepo ali ne bas otici predaleko.. eto bilo bi mi ok da ga se pokrije sa dekom i obuce i onaj prekrivac, i mali tranzistor da mu nije dosadno :)
--- Kraj citata ---
:toothy9: :toothy9: :toothy9:,tranzistor mi je najjaci :laughing6:
JogFromYamaha:
gle andtifriz se mjesa 1:1 s destiliranom vodom to kaj malo sfali vode na godinu dana to nist ne smeta kaj se dolije pola deci vode
glavno je da je antifriz promjenjen svake dvije godine i da je bistri da nije onako mutan. A ako se bojis da bi bilo preslabo imas one metre za antifriz koji ti pokazuju kojko drzi
ja sam u joga tocio 1:1 kak pise u manualu i uvjek mi je temperatura smrzavanja bila -36nakon 2 godnine je bila na -29 al fakat se nemas cega bojat u zimi
kaj se tice tog naljevanja ulja nema tu problema i netreba sve skidat
skines svjecicu van uzmes cajnu zlicinu onu malu i nalijes mu na rupu ko malom djetetu u usta zasrafis svjecicu i zakurblas lagano par puta bez da ga upalis
i to je to nema skidanja plastike ni slicnih stvari
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju