e i mene muči to , ja sad moram ispustit cijeli antifriz iz svoje srke i novi stavit nutra jel antifriz nije mijenjan 2-3 godine ja sam kad sam ga kupio samo nadolio destilirane vode malo mžda 2-3 deci kolko je stalo , sad mi vi recite jel ovaj postupak dobar - znači otvorit spremnik za antifriz skinut podnicu otkopčat struju od anlasera il struje s druge strane motora i iza tog je pumpa znači to crijevo odspojit i ispustit znači cijeli antifriz ,e sad ide postupak sipanja novog antifreza znači otvorit onaj ventil na glavi cilindra za ozračivanje nasut antifreza u spremnik kolko stane upalit motor da posauga to u mašinu i sgasit ga,i onda opet tak dok u spremniku ne ostane do max tekučine i onda tek zatvorit taj ventil za ozračivanje jel to dobro il trebam nekaj drugačije neš napravit da ne sj**** neš
daj nek neko potvrdi jel dobar ovaj moj način mijenjanja antifreza jel to radio neko na novoj srki
, nije znači mijenjan antifreze 3 godine od kad je kupljen motor ja sam samo nadolio destilirane vode a ko zna ovaj prije mene jel nadolijevo tak isto vode sad je možda omjer voda antifreze premal i nek stisne zima malo jače eto ti sranja ,a i antifreze bi bilo poželjno mijenjat svake 2-3 godine tak da ja moram sad zamijenit ,i kad skinem to crijevo sa pumpe oče mi skroz cijela tekučina izač van i iz cilindra i spremnika , i taj ventil za ozračivanje jel ga treba otvorit kad se izpušta ili samo kad na nadolijeva