Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Mini Zagorje tour
efz:
--- Citat: dhorvat2 - 16 Prosinac, 2008, 08:39:17 ---
--- Citat: Poggiali - 15 Prosinac, 2008, 17:27:42 ---lol, pa ja sam zmislil vožnju po zimi :D, još sam neku večer bil u zaboku, nula vani bila :toothy10:
--- Kraj citata ---
Ispal je mini meet ali uopće nam to nije bil cilj. Cilj je bil razrada motora...
BTW. mislim da bi lagano "propucal" nakon prvih par kilometara da si se vozil s nama jer je MAXimalna brzina bila 50 km/h. A prosječna oko 40 :toothy12:
--- Kraj citata ---
Slazem se poggi to nebi izdrzao!
:hbusa:
dhorvat:
]Slazem se poggi to nebi izdrzao!
:hbusa:
[/quote]
:toothy9: Hehehe
mi smo se tolko smrzli do doma jer je bilo negdje oko 0 ili -1, a sat vremena putovali tak :toothy12:
Dottore imal podkapu, ja nisam niš imal pa sam stavio običnu krpu između jakne i kacige iznutra :laughing9: :laughing9:
veka84sb:
Decki dokazali ste se kao pravi avanturisti i mehanicari , preporucavam vas za sve koji budu trebali razradu po zimi... :laughing7:
Kod mene ce isto biti razrada vjerojatno u prvom mjesecu jer se cakaju jos neki djelovi sa skut od prijatelja....
E ..da ...efz koliko majica imas ispod jakne??? :toothy12:
efz:
--- Citat: veka84sb - 17 Prosinac, 2008, 08:04:27 ---Decki dokazali ste se kao pravi avanturisti i mehanicari , preporucavam vas za sve koji budu trebali razradu po zimi... :laughing7:
Kod mene ce isto biti razrada vjerojatno u prvom mjesecu jer se cakaju jos neki djelovi sa skut od prijatelja....
E ..da ...efz koliko majica imas ispod jakne??? :toothy12:
--- Kraj citata ---
Imam 3 majice i podstavu, i isto toliko trenirki, bilo je frisko pa sam morao, da nebi ko mislio nesto krivo, inace sam atletski graden :toothy3:
dhorvat:
--- Citat: efz - 17 Prosinac, 2008, 12:36:55 ---Imam 3 majice i podstavu, i isto toliko trenirki, bilo je frisko pa sam morao, da nebi ko mislio nesto krivo, inace sam atletski graden :toothy3:
--- Kraj citata ---
Pa isto ko i ja, imam 4 debele trenirke i gornje i donje djelove, majicu s dugim rukavima ispod i još ispod dvije potkošulje, jakna, bubrežnjak. Nije ni čudo kaj sam ispal ko da imam 105 kila :rofll: :rofll: :rofll:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju