Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Mini Zagorje tour
gokiSP:
--- Citat: dhorvat2 - 17 Prosinac, 2008, 17:17:05 ---
--- Citat: efz - 17 Prosinac, 2008, 12:36:55 ---Imam 3 majice i podstavu, i isto toliko trenirki, bilo je frisko pa sam morao, da nebi ko mislio nesto krivo, inace sam atletski graden :toothy3:
--- Kraj citata ---
Pa isto ko i ja, imam 4 debele trenirke i gornje i donje djelove, majicu s dugim rukavima ispod i još ispod dvije potkošulje, jakna, bubrežnjak. Nije ni čudo kaj sam ispal ko da imam 105 kila :rofll: :rofll: :rofll:
--- Kraj citata ---
da stvarno... inace vam dhorvat ima 85kg da nebi bilo zabune...
efz:
--- Citat: dhorvat2 - 17 Prosinac, 2008, 17:17:05 ---
--- Citat: efz - 17 Prosinac, 2008, 12:36:55 ---Imam 3 majice i podstavu, i isto toliko trenirki, bilo je frisko pa sam morao, da nebi ko mislio nesto krivo, inace sam atletski graden :toothy3:
--- Kraj citata ---
Pa isto ko i ja, imam 4 debele trenirke i gornje i donje djelove, majicu s dugim rukavima ispod i još ispod dvije potkošulje, jakna, bubrežnjak. Nije ni čudo kaj sam ispal ko da imam 105 kila :rofll: :rofll: :rofll:
--- Kraj citata ---
Eeeee daaaa i bubreznjak sam imao, zaboravio spomenut!! :icon_porc:
2TDottore:
zato sam ja imao jedne hlace vestu i jaknu i cist dosta.A glavna stvar je potkapa bez koje ti ni 5 vesti nista ne koristi kad ti hladan zrak puse ispod kacige i ulazi kroz te silne veste i jaknu i zima ti je ko da imas sve po jedno. :binkybaby:
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 17 Prosinac, 2008, 22:45:26 ---zato sam ja imao jedne hlace vestu i jaknu i cist dosta.A glavna stvar je potkapa bez koje ti ni 5 vesti nista ne koristi kad ti hladan zrak puse ispod kacige i ulazi kroz te silne veste i jaknu i zima ti je ko da imas sve po jedno. :binkybaby:
--- Kraj citata ---
Kaj se delaš grbav a znaš i sam da smo imali sve puta jedan na sebi :toothy12:
Ja sam improviziral podkapu i sad moram reć da je ta potkapa zlatna stvar! Moram si kupit to!
vuk:
--- Citat: veka84sb - 17 Prosinac, 2008, 08:04:27 ---Decki dokazali ste se kao pravi avanturisti i mehanicari , preporucavam vas za sve koji budu trebali razradu po zimi... :laughing7:
Kod mene ce isto biti razrada vjerojatno u prvom mjesecu jer se cakaju jos neki djelovi sa skut od prijatelja....
E ..da ...efz koliko majica imas ispod jakne??? :toothy12:
--- Kraj citata ---
ma prije da će bit u drugom razrada, još će trebat narućit djelova u 1. mjesecu. i još kakve sam sreće padat će snijeg! :sad1:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju